2777
2789
عنوان

توروقران یکی ب زندگی من کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 60 پست

آدم نمیدونه راه درست چیه.. ولی بنظرم طلاق بگیر .. دوری از بچه سخته ولی زندگی با یه آدم سمی و هرزه سختتره

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

الهی دورت بگردم💔از بچه ات نگذر به هیچ عنوان نگذر ازش😔

اون فقط تورو داره اگه تنهاش بذاری تو لجن زار دنیا غرق میشه‌‌...خواهش میکنم رهاش نکن...

منم خیانت دیدم خیلی بد غرورم شکست اما همه چیزو سپردم به خدا و موندم...اینو گفتم که فکر نکنی نفسم از جایِ گرم بیرون میاد نهههه من له شدم

اما فدای سر پسرم💔

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انرژی زنانت رو بالا ببر سیاست های همسرداری رو یادبگیر فرصت بده با صبر درست میشه ،فقط باید تلاش کنی خودت میتونی شوهرتو سمت خودت جذب کنی

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

منم دوساله اینجوریم در طول هفته شاید یه جمله هم حرف نزنیم باهم ولی من برام مهم نیست دیگه عادت کردم س ...

پول کحا داره ک پس انداز کنم

حقوقشو ب من نمیده

خودش خرجی خونه رو‌میخره

الان ماههاست با هم حرف نزدیمچطور میاد سمتمعادتش شده نبودنم

خب نیاد؟ چرا تمرکز رو نمیذاری رو پس انداز های یواشکی یا رسیدگی به خودت و کارای انگیزشی انجام نمیدی؟ وقتی تو تونستی اونو نادیده بگیری و برات مهم نباشه اون وقته که میاد سمتت. مرد ها اینطورین

و چقدر مردا از زن های ضعیف و گریه کن متنفرنب جای این ک ب نکات منفی خودت و شوهرت فکر کنیرو صفات مثبتت ...

ادامشم بگم

درمورد این چیزا دیگه با هیشکی صحبت نکن

درد دل کردن فقط روز ب روز چیزای بدتری تو زندگیت میاره چون همش داری بهشون فکر میکنی

قانون جذب میگه ب هرچی فکر کنی و هی بترسی اونقدر بهش قدرت میدی که تو زندگیت اتفاق میفته

هرگز درد دل نکن دیگه گلم

فقط شاد و مثبت باش و سراغ تاپیکای طلاق و اینجورچیزا نرو قسمت میدم

ب جاش برو تو پیج عباسمنش از اساتید قانون جذب هست

من اصلا تاپیکای منفی نمیرم الانم دلم سوخت ک نوشتی زندگیمو نجات بدین

راهی ک گفتم برو حتما با عباسمنش نتیجه میگیری

فقط شاد باش و تاپیکای منفی نخون

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
واقعا خییییلی سختههرروز دعا میکنم ای کاش شوهرم بمیره

💔قربون دلت

به بچه ات فکر کن خودتو باهاش سرگرم کن ...

دنیا دوروزه بیخیال

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

۱۲ساله درست نشدههیچوقتم زندگیم‌خوب نمیشهمعلومه

امکان نداره هیچ چیز غیرممکن نیست،احتمالا تو این دوازده سال اشتباه رفتار کردی اگه از الان شروع کنی مطمئن باش تا چند ماه دیگه درست میشه فقط،باید شوهرتو جذب کنی با محبت

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

اون میگه من همینم ک هستم گیر نده کجا میری با کی رفتی و کلا کور و‌کر شم خب نمیشه ک

خوب بگو باشه 

ولی توهم همینطور،منم حق نداری بگی با کی بودی باکی نبودی 

تامین نیاز جنسی نمی کنی ،باکسی دیدی نباید بگی با کی بودی ونبودی ،آدمم نیاز دارم ،باخودت نمیگی این زن نیازجنسی چکارمیکنه؟اگرکسی سرراهم قرارگرفت پام لغزید بخاطرتموم کمبودهای زندگیم ،حق هیچ شکایتی نداره

باید اون غیرت مردانه که اگه داره رو نشونه بگیری وازخودت مطمئنش نکن 

که اره توحق داری اینکار بکنی من نه خیالت راحت هیچ کاری نمی کنم 

هرکسی به نوعی گرفتار ،شوهر خودم سردمزاج شدید،تفاوت چندانی اوضاعم باهات نداره ،من همین حرفهارو به شوهر خودم زدم 

یه مدت کلا بی خیال وانگار من وجودندارم بود ،حالا حداقل خیلی چیزها نیست ولی درعوض حالت طلبکار نداره وگاهی حق میده به من ،توجیه های مسخره میاره که ازاون نادیده گرفتن بهتره 

یه دورم تصمیم به طلاق گرفتم ،منتها دخترم ،وابستگیش بهم باعث شد ،نتونم دل بکنم  وبه خصوص اینکه بابای خوبی برای بچه ام هست