2777
2789

من تقریبا صدای بلندی دارم و همیشه همه چیو خیلی باهیجان تعریف میکنم مدلمه

پارتنرم بهم گفت تو خیلی بلند صحبت می‌کنی

حقیقتا ناراحت شدم و حالا هربار که میخوام پشت تلفن باهاش حرف بزنم همه ی تمرکزم رو اینه آروم حرف بزنم و هیجانی نشم و حس میکنم دیگه خود واقعیم نیستم اعصابم خورد شد 🤦🏻‍♀️😒 

پ ن : راه حل خودم اینه میخوام بهش بگم یه مدت اصلا تماس تلفنی نداشته باشیم میخوام متوجه بشه ناراحت شدم 

نظر شما چیه ؟؟؟؟؟

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

بنظرم اگه واقعا بلند صحبت میکنی ناراحت نشو و سعی کن تن صداتو بیاری پایین چون واقعا برای خیلیا آزاردهنده س.

خواهر منم یکم بلند حرف میزنه منم گاهی میگم آرومتر صحبت کنه ناراحت شدن نداره 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم اینه خودت باشمگر اینکه واقعا جیغ جیغو باشی و صدات بره رو مغز آدم

نه اصلا جیغ جیغ نمیکنم فقط خیلی با هیجان همچیو میگم 

و اینکه ما نزدیک ۴ ساله همو میشناسیم اگه چیزی بود رو مخش باشه میتونید خیلی زودتر از اینا بگه 🥺🥲

بنظرم اگه واقعا بلند صحبت میکنی ناراحت نشو و سعی کن تن صداتو بیاری پایین چون واقعا برای خیلیا آزارده ...

نه آخه ما خیلی وقته همو میشناسیم هیچوقت اینو بهم نگفت 

ناراحت شدم راستش ولی بیشتر از این ناراحتم که مدل صحبتم اینجوریه و سختمه برام بخوام ب زور جور دیگه حرف بزنم 

برای همین دیگه دوس ندارم باهاش حرف بزنم 

حضوری هم فعلا نمیبنمش 

نه اصلا جیغ جیغ نمیکنم فقط خیلی با هیجان همچیو میگم و اینکه ما نزدیک ۴ ساله همو میشناسیم اگه چیزی بو ...

منم خیلی با هیجان و خنده تعریف میکنم

مدلم اینجوریه

حق با شماست راحت بهش بگو ناراحت شدی

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...