2777
2789
عنوان

همسراتون توخونه چی صداتون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 89 پست

من اگه بگم خندتون میگیره بقران..اسمم پریساس

اوایل میگفت پری جان

بعد شد پریس

بعد شد پیسیسا😐

بعد شد پیسیس😐

بعد شد پَسیسی😐

بعد شد سوسیس😐

الانم نمیدونم چیشده تازگیا میگه سِرِنتی پیتی😐😐😐

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝
البته نه هميشه ها وقتاي نياز به مسائل خاكبرسري😁😁😁

همون موقع ها هم اصلشه

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بگم خندتون میگیره بقران..اسمم پریساس اوایل میگفت پری جان بعد شد پریس بعد شد پیسیسا😐 بعد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

❤شدین همه دنیام ❤همسرم❤پسرم❤

دیالگوهای همسرم موبه دعوا زاغ زاغ چشم خفه شو زیادحرف مفت می.زنی تو عشق وصفا زاغ زاغ چشم بیا بغلم زاغ چشم اب بیار ثواب داره زاغ زاغ چشم باهات دم درکاردارن

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
ماشاللله همه عاشقونه ...پ این دعواها و خیانتا مال کیه😂😂😂😂😂

خب وقتایی که دعوا هست فحش میدن ملت 

در حالت عادیو گفتم

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
نه قربون دستت  کلمه ایرانی قحط اومد میترسم خارجی صدات کنه دیگه😂😂

وااای😂😂😂حالا اوایل رابطه مثلا موقع خدافظی(البته توی چت)بهم میگفت دوست دارم نفسم.بعد کم کم هرچندروز یه بار یه کلمه ی جدید به جملم اضافه میکرد و میگفت الان جملم ۵۰تا کلمه داره موقع خدافظی میده اونو توچت😆😅

یه صلوات از ته دل اگه خواستین برای ارامشش و حل  مشکلاتش میخوام😔
من اگه بگم خندتون میگیره بقران..اسمم پریساس اوایل میگفت پری جان بعد شد پریس بعد شد پیسیسا😐 بعد ...

اخرش میگه پیس پیس😂😂

اون موقع که خودشونو هلاک میکنن  من صبحش براش تعریف میکنم میگه چاخان نگو من این چیزارو نگفتم 😂 ...

واااای😂😂😂😂