2777
2789
عنوان

همسراتون توخونه چی صداتون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 89 پست

فعلا ازدواج نکردیم 

اما الان همه چی خانومم خانومی پرنسسم خانوم جونم کوچولوی قلقلکیم نفسم نفسی نفس  مریمم مریمیم مریمی مریم جونم  مریم من نینی کوچولومم میگه لوس شدنی😅😂شیطون بلا  خوشگلم خانوم خوشگله زندگیم جوجه جونم فندقم جوجه فندقیم 

اما بیشتر ازهمه مریمم و نفسم و مریم جونم

بازم بگم؟؟؟😂😂😂

یه صلوات از ته دل اگه خواستین برای ارامشش و حل  مشکلاتش میخوام😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نو نو صدام میزنه 😐😐

اسمتو یه چیز دیگه خوندم😂😂خدا کی میخاد منو به راه راست هدایت کنه

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
من اونو به اسم صدا میزنم بخام خودمو لوس کنم اقایی اون خانومی عشقم 

من اونو به اسم یا جیگر جونم میگم 😀😀او منو جان خانمم بعضی وقت نامم رو صدا میزنه چند روزه مریض استم میگه بریم دکتر نرفتم بعدش گفتم تو فکرم نیستی گفت تو نمیدونی دیگه بعد که تو ماشین بودیم گفت تو سر کار همیش تو ذهنم هستی نمتونم تنها نان بخورم چقد دلتنگت میشم بعد میگی تو فکر نیستی خیلی ذوق گرفتم 😁😁😁😀

خدایا شکرت   
فعلا ازدواج نکردیم  اما الان همه چی خانومم خانومی پرنسسم خانوم جونم کوچولوی قلقلکیم نفسم نفسی ...

نه قربون دستت 

کلمه ایرانی قحط اومد میترسم خارجی صدات کنه دیگه😂😂

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است