بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوست عزیز،یه برنامه برای بچه های زیر18 سال که میتونن تو این برنامه حساب ایجاد کنن،کارت مختص به خودشون داشته باشن ،درقرعه کشی ماهانه شرکت کنن،حساب پس انداز با سوددهی ماهانه داشته باشن و حتی میتونن وام بگیرن
اونطوری کهمن فهمیدم میتونی برای بچه ها کارت بگیری و بهشون پول تو جیبی بدی
سلام دوست عزیز،بله هم میتونی پول توجیبی بدی هم کارت مختص به خودشون داشته باشن ،درقرعه کشی ماهانه شرکت کنن،حساب پس انداز با سوددهی ماهانه داشته باشن و حتی میتونن وام بگیرن
من میخوام بگیرم برا بپه ام که دیگه پول نقد ندم بهش
سلام دوست عزیز،بله عالیه واینکه میتونی پول توجیبی بدی هم کارت مختص به خودشون داشته باشن ،درقرعه کشی ماهانه شرکت کنن،حساب پس انداز با سوددهی ماهانه داشته باشن و حتی میتونن وام بگیرن
من شنیدم چیز خوبیه. خواهرم برای بچه هاش گرفته دیگه میخوان برن مدرسه پول نقد نمیده بهشون
سلام دوست عزیز،بله عالیه واینکه میتونی پول توجیبی بدی هم کارت مختص به خودشون داشته باشن ،درقرعه کشی ماهانه شرکت کنن،حساب پس انداز با سوددهی ماهانه داشته باشن و حتی میتونن وام بگیرن