2777
2789
عنوان

استامینوفن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترجم پزشکی ام.علامت اصلیش لرز و قرمز شدن و یخ شدن پوسته.ولی بچه راحت خوابیده دیگه معلومه حالش خوبه. ...

باشه عزیزم، ممنونم که وقت گزاشتی وکمک کردی، خدابه دلت آرامش بده دلموآروم کردی

وااین را براتب و درد میدن باید هر۶ساعت بدی گریه ش بخاطر دردم هست یکم مطالعه من دراین مورد

آره میدونم بخاطردردم بهش میدم همون 4 ساعت ولی سخت نمیگیرم که حالاخوردکامل یا نه ولی وقتی تب میکنه میترسم، سخت میگیرم که کامل بخوره تاتبش قطع بشه، الانم بازقطره دادم 1 ساعت صبرکردم دیدم کم نشد شیاف کردم2

آره میدونم بخاطردردم بهش میدم همون 4 ساعت ولی سخت نمیگیرم که حالاخوردکامل یا نه ولی وقتی تب میکنه می ...

شیاف را نصف بذار براش دیگه بعد ۲۴ساعت دردش میفته ولی شما تا۴۸ساعت بهش رسیدگی کن