2777
2789
عنوان

استامینوفن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسمومیت واینانمیشه بااین دوز؟

اگه شده بود تا الان علائم میداد. نگران نباش.

فقط اگه تب کرد دوباره قطره بده. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

واکسن سختیش شب اوله فقط فک نکن بدنش سردشده دیگه تب نمیکنه توقطره روسرساعت بده چون اگه ندی یهویی می‌ر ...

حالاکه دیگه میترسم بدم تابدنش یکم گرم بشه، اگه دیدم تب کردمیدم که اونم الان انقدترسیدم بعیدمیدونم

حالاکه دیگه میترسم بدم تابدنش یکم گرم بشه، اگه دیدم تب کردمیدم که اونم الان انقدترسیدم بعیدمیدونم

فعلا چیزی نده دیگه تا ۶ساعت اگه دیدی تب داره قطره رو شروع کن مرتب بده که البته دیگه فکرنکنم تب کنه 

علائمش چیه؟شماپرستاری؟

مترجم پزشکی ام.

علامت اصلیش لرز و قرمز شدن و یخ شدن پوسته.

ولی بچه راحت خوابیده دیگه معلومه حالش خوبه.

نگران نباش. همیشه اولویتت خنک کردن با بدنشویه باشه و همزمان قطره. 

اگه هم تبش باز خیلی بالا رفت دیگه شیاف رو کامل نزار دو سوم بزار

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یخداهمه جوره بهش دادم نمیدونم چجوی تف میکنه

قطره چکون رو بچسبون به داخل لپش و ته ته دندوناش