2777
2789

والا دیگه روزام خیلی خیلی بیهوده هدر میره،گفتم بپرسم اینجا ایده بگیریم 

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هنوز سی سالم نیست ولی منم بچه ندارم تابلو فرش میبافم هم سرگرمم هم اینکه موقع فروشش یه پول خووب ...

چه عالی بافندگی فرشو بلدید

عزیزم کتاب بخون ویا اگه پولشو داری مثلا موسیقی یاد بگیر عالیه. یه هنر یاد بگیر

موسیقی فکر خوبیه،اتفاقا تو برنامه ام کتاب هست

من 32 سالمه

بچه دار نشدم

واقعا از بيكاري كلافم

كلاس و باشگاه و .. براي سرگرمي ميتونم بپذيرم

ولي

دلم ميخواد مفيد باشم

اعتماد به نفسم خيلي اومده پايين

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سن رو بیخیال کلا هرکی بچه نداره کارخاصی میکنه بگه😍😍

سن رو واسه این گفتم چون باردار نمیشم نود درصد مغزم نگرانه اون قضیه اس،خواستم ببینم همسن و سالام که بچه ندارن چه میکنن منم اداشونو دربیارم😁وگرنه هر سنی راهکاری داره دستش درد نکنه بگه استفاده کنیم

سن رو واسه این گفتم چون باردار نمیشم نود درصد مغزم نگرانه اون قضیه اس،خواستم ببینم همسن و سالام که ب ...

😂😂منکه۲۰سالمه مجردم احساس غیرمفیدبودن دارم چون ۲۴ساعت همینجام نت گردی میکنم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بنظرم آدم وقتی کاری داره که یکمم براش پول میاره قشنگ اد بنفس میاره من 29 سالمه بچه نداشتم رفتم سر کار خیلی حالم خوب شد و شکر خدای بزرگ باردارم شدم و الان خدارو شکر هزار بار بهترم هستم

من 32 سالمه بچه دار نشدم واقعا از بيكاري كلافم كلاس و باشگاه و .. براي سرگرمي ميتونم بپذيرم ولي ...

همسنیم عزیزم،من یمدت کلاس اموزشی رفتم بازم کلافه بودم،الانم باشگاه میرم کار خاصی دیگه انجام نمیدم،منم بلاتکلیف موندم

سن رو واسه این گفتم چون باردار نمیشم نود درصد مغزم نگرانه اون قضیه اس،خواستم ببینم همسن و سالام که ب ...

نگرانی خودش مانع بارداری همه همون ماهی که بیخیال شدن باردارشدن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
😂😂منکه۲۰سالمه مجردم احساس عیرمفیدبودن دارم چون ۲۴ساعت همینجام نت گردی میکنم

فکر کن نینی سایتم نداشتبم چی میشدددد😂

بنظرم آدم وقتی کاری داره که یکمم براش پول میاره قشنگ اد بنفس میاره من 29 سالمه بچه نداشتم رفتم سر کا ...

اخی خداروشکر،خدا کوچولوتو برات حفظ کنه😍❤