2777
2789
عنوان

کسایی که عینک میزنن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 34 پست
قیمتش چقدره؟چند وقت یه بار باید عوض کنی؟اسیب نمیزنه؟

من فصلی میگیرم 

۴ ماه یبار عوض میکنم 

نه اصلا آسیب نمیرسونه 

اولش چون عادت نداری با اپلیکاتور میزاری 

قیمت از ۶۸۰ به بالا هست تا ۱وخورده ای

من ۸۰۰ میگیرم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از پیش دبستانی عینک میزنم اینطور نیستم اما دوست دارم راحت بشم از دستش اما خانواده میگن تا 2۵سالگی ...

عمل خیلی خوبه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

کاش بری نمره چشاتو اوپتومتریست دیگه هم کنترل کنه نباید اینجوری بشه باید تا حالا بهش عادت کرده بودی

مشکل منم اینه که عینک بینیم رو خیلی اذیت میکنه

بیشتر از ۱۰ ساله که عینک نزدیک بین میزنم ولی بینیم واقعا اذیته .یه بارم عوضش کردم ولی فرقی نکرد

همسرم خیلی اذیت بود لازک کرد راحت شد میگ بهترین کاری ک در حق خودم کردم چون شمارشم ۳بالا بود

من دیابت دارم یه مقداری هم استیگمات

نمیدونم میشه یا نه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من فصلی میگیرم ۴ ماه یبار عوض میکنم نه اصلا آسیب نمیرسونه اولش چون عادت نداری با اپلیکاتور میزاری قی ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

قربونت

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

کاش بری نمره چشاتو اوپتومتریست دیگه هم کنترل کنه نباید اینجوری بشه باید تا حالا بهش عادت کرده بودیمش ...

منم دماغم اذبت میشه خیلی

شماره چشمت چنده شیشه هاشو یبار عوض کن 

من ۳ هست شماره چشمم نزنم روانی میشم 

احساس میکنم فلجم قفل میشم 

وابستم بهش ولی کاش میتونستم عمل کنم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من شنیدم قرنیه رو نازک میکنه درسته؟

نشنیدم 

باید ۴ ماه یکبار چکاب بری 

اگه بود دکتر میگفت

من چندروز اولی که تازه شروع کرده بودم عینک میزدم همینجوری بودم ولی الان نه

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊