2777
2789
عنوان

کسایی که عینک میزنن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 34 پست
شماره چشمت چنده شیشه هاشو یبار عوض کن من ۳ هست شماره چشمم نزنم روانی میشم احساس میکنم فلجم قفل میشم ...

۲عه

من نمیزنم کر میشم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

احتمالا شماره چشمت یا آستیگماتیسم فرق داره! 

من داداشم یسری بردیم دکتر معروفیم بود. بردیمو خلاصه عینکشو بردم پیش عینک سازی دوستم ، بعد دو روز داداشم گفت با عینکه چشمش اذیت میشه ، رفتم دکتر گزاشت تو دستگاه یخورده با حالت اخمو تعجب آوری به عینکه نگاه کردو گفت بره همینو بزنه درس میشه! بعد من دوباره برگردوندم پیش دوستم اون چک کرد گفت اشتباه انداختیم! 

منظور اینکه به یه دکتر اکتفا نکن به یه عینکسازم اکتفا نکن. برو جای دیگه دکتر اصلا از اول چک کنه . دوباره عینک بساز . این حالت نرمالی نیست که میگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شماره چشمت یا آستیگماتیسم فرق داره! من داداشم یسری بردیم دکتر معروفیم بود. بردیمو خلاصه عینک ...

منم احساس کردم که دکترش میترسه چیزی بگه که مجبور باشن خسارت بدن چون دکتر و عینک سازی یه جا بودن 

یه چیز عجیب تری کهوجود داشت این بود که مهر به اسم دکتر خانم بود ولی اونی که نمره رو میگرفت آقا بود

شاید کلا تخصصی نداشته 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون