2777
2789

قرص و آمپول نوشت خوب شدم . برو دکتر متخصص پوست 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضدجوش و فوم صورت نوآکنه استفاده کن

من ازین محصولات استفاده میکنم و راضی ام

یسری یکی از کاربرا تاپیک زده بود که از صابون تریاک کلاژن طلا استفاده میکنه و تاثیر داره،منم رفتم خریدم و حدود ۲ماهه دارم استفاده میکنم واقعااا عالیه البته ب تنهایی ن درکنار فوم و ضدجوش 

ماسک خونگی نشاسته ذرت و ماست هم بی نظیره

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

ضدجوش و فوم صورت نوآکنه استفاده کنمن ازین محصولات استفاده میکنم و راضی امیسری یکی از کاربرا تاپیک زد ...

صابون تریاک ک نصفش سیاهه نصفش طلایی رنگه؟

اون خوبه واقعا؟

درکنار فوم استفاده کنم ؟

یه هفتس اینجوری شده اینجوری نبووود

مال منم مثل تو شد دو تا قرص داشت دو تا آمپول 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

صابون تریاک ک نصفش سیاهه نصفش طلایی رنگه؟اون خوبه واقعا؟درکنار فوم استفاده کنم ؟

اره همون صابونس ،اصل بگیر

اره اول صورتت رو با صابون تریاک بشور بعد فوم بزن

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

مال منم مثل تو شد دو تا قرص داشت دو تا آمپول

میدونه اسم قرص و آمپول چی بود 

بعد میدونی یه هفته پیش کرم پودر زدم بصورتم حواسم نبود ک تاریخش گزشته ممکنه ازون باشه؟

میدونه اسم قرص و آمپول چی بود بعد میدونی یه هفته پیش کرم پودر زدم بصورتم حواسم نبود ک تاریخش گزشته م ...

نه معمولا هورمونیه تازه از من آزمایش اینا نگرفت اونقدر تشخیصش قوی بود .کاش زودتر به اون میرفتم پشیمونم الان کمی لکش مونده ( قرص اسپیرولاکتون و کپسول داکسی سایکلین و چند تا آمپول سفازولین

نه معمولا هورمونیه تازه از من آزمایش اینا نگرفت اونقدر تشخیصش قوی بود .کاش زودتر به اون میرفتم پشیمو ...

اره مشکل من لکشه لامصب میمونه 

دردم داره جوشام🥲

سایت برای شما هم گاهی وقت‌ها قاطی می‌کنه مثلاً الان پیام‌های تاپیک تو نمیان اصلاً