2777
2789

یک سال بودم معلم کلاس ششم بعد اومدم راهنمایی بپرس شاید بتونم کمک کنم😊😊

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تو پایه ششم مرور میکنی؟ مثلا فصل پنج ریاضی و درس دادم فصل های قبل هم باید مرور بشن؟ به چه ...

نه معمولا دوره نمی کنیم، درس ها رو چون نمی رسیم ولی مثلا فصل پنجم فصل سنگینی هست ، باید آزمون و آزمونک زیاد گرفته بشه، بعد از عید تا اخر فروردین کتاب رو تموم می کنیم هفته اول اردیبهشت نهایتا درست تموم شه ، دو هفته وسط اردیبهشت نمونه سوال های امتحان نهایی رو با بچه ها کار کن، من خودم هر روز یه ازمون امتحان نهایی سال قبل رو می گیرم تا کل درس ها رو دوره کنیم. در کل نگران امتحان نهایی نباش سطح سوالات پایین هست.

عزیزم شما تو پایه ششم مرور میکنی؟ مثلا فصل پنج ریاضی و درس دادم فصل های قبل هم باید مرور بشن؟ به چه ...

ببخش دیر جواب دادم

نه اکثرا اگه مربوط باشه یا نکاتی رو داشته باشه یه مروری می کنیم اما ازمونک و ازمون پایان هر فصل داریم . فصل پنج رو خیلی تاکید لازمه روش البته

.🌱.

نه معمولا دوره نمی کنیم، درس ها رو چون نمی رسیم ولی مثلا فصل پنجم فصل سنگینی هست ، باید آزمون و آزمو ...

اخه از اداره اومد گف چرا بچه ها درسای اول سال رو یادشون رفته 

باید مرور بشه تو خونه بخونن 

منم اخر هفته ها براشون نمونه سوال میفرستم دوره کنن