2777
2789
عنوان

میشه لطفاً منو راهنمایی کنید

38 بازدید | 6 پست

من دوتا دوقلوی نه ماهه دارم. مادرم فوت کرده.خواهرم ندارم یه برادر دارم که تو شهرمون نیست. یه مادر شوهر مریض دارم که توان هیچی نداره. خواهر شوهرم خارجه. 

سر بارداری دوقلوهام استراحت مطلق بودم به زور به دنیاشون آوردم زود به دنیا اومدن رفتن تو دستگاه دکتر می‌گفت رحمت مشکل داره فقط باید استراحت کنی.

الان دوباره باردارم 😭😭

چه خاکی تو سرم بریزم. دکتر گفت اینبارم بارداریت سخته بازم باید استراحت کنی.

مگه میشه با وجود دوقلوها استراحت کنم؟ میترسم بچه زود به دنیا بیاد ناقص بشه. الان هفته هفتم هستم 😭😭😭

اخه ای عزیزم... ولی خب چرا مراقبت نکردی ک حامله نشی... عیب نداره... میگذره... بلخره ب شوهرت بگو کمکت کنه  زیاد نره بیرون... یواش یواش کار کن چیزی ننیشه نگران نباش

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستار نمی تونی بگیری برای بچه ها که کمک حالت باشه

قبلا پرستار داشتم ولی آنقدر همشون خل و چل بودن و هر کدوم یه جور اذیت میکردم دیگه نخواستم بیان الآنم که دیگه کلی گرون شده واقعا نمیرسیم

اخه ای عزیزم... ولی خب چرا مراقبت نکردی ک حامله نشی... عیب نداره... میگذره... بلخره ب شوهرت بگو کمکت ...

شوهرم مغازه داره صبح می‌ره شب میاد. اگه نره سر کار از کجا بیاریم بخوریم 😭