2777
2789
عنوان

دوستان از دیشب قلبم گرفته

89 بازدید | 2 پست

دوران دبیرستان یه دوستی داشتم به شدت رقیب هم بودیم ، من یه مشکل خانوادگی سال آخر کنکور برامون پیش اومد ، رتبه ام شد ۳ و ۵۰۰ تجربی و معلمی قبول شدم ، اون دوستم شد ۷۰۰ و شد پزشک ، الان اون تخصص میخونه خارج و یه شوهر خیلی پولدار کرده ، من  شوهرم معلمه و متاسفانه معلمی هم حقوقش از کارگری کمتره ، از دیشب حس میکنم جا موندم و خیلی عقبم و بدبخت ، ولی یه چیزی هم بگم من اگر پزشکم میشدم خارج نمی‌رفتم اصلا از خونواده ام نمیتونم جداشم ، ولی خب حداقل وضعم از الان خیلی بهتر بود 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

ناشکر نباش و باطن زندگی خودت رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن، تو نمیدونی تو زندگیش چه مشکلاتی داره، و به این فکر کن که در نهایت هدف همه آدما باید لذت بردن از زندگی باشه و بس، یک روزی همه میمیریم و اون روز این مهمه که حسرت چیزی به دلمون نباشه تا اینکه بفکر این باشیم که کی چیکاره شده و کی وضع مالیش بهتربوده . 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.