2777
2789
عنوان

برگشتیم بهم🤦‍♀️🤭

447 بازدید | 54 پست

این متن پیامش که دیدم برام گذاشته و به شیوه ی خودش منت کشی کرده منم دلم نیومد جواب شو دادم نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت میگم بزار این آخرین فرصت رو هم بهش بدم  

پیامش:

مثه اینکه واقعا واقعا منم نمیتونم‌ توی نفله رو از زندگیم و از قلبم جدا کنم . از قلب که عمرا نمی‌تونستم و اینو خودم مطمن بودم . خواستم بخاطر توهم که شده سعی کنم از زندگیم جدات کنم تا تو بقول خودت به آرامش برسی .‌ اما شاید تو به اون ارامشه نزدیک شده باشی با این فاصله ای که ساختی ، اما‌ من نه .‌ خدا فقط شاهده که من چند شبه هیشکدوم از اون بازیامو که هرشب اونقد براشون وقت میذاشتم رو نتونستم حتی بهشون سر بزنم و از سرشب ، بعده اینکه از سر کار برمیگشتم ، تا وقتی که بیدار میشدم ، چشام‌ تو چشم تو و رو عکسای تو بسته میشدن ! 

اصن نمی‌فهمیدم چند شبه چجوری رو‌عکسات خوابم‌ میبره و بخدا که این اتفاق دقیقا ۳ شب پشت سرهم برام تکرار شده..

کاری با باور کردنش یا نکردنشش از طرف تو ندارم ، ولی من با این وضعیتی که تو برا من ساختی ، اینبار بصورت قطعی برا خودم غیرممکن میدونم‌ جدا شدن از تو و عشق تو رو !!! 

قبل از این غیرممکن تو واژگان عشق ، تو واژگان رابطه ها با دختر ، برا من ، بی معنی ترین واژه بود . 

اما الان میبینم در مورد تو باید این واژه ی غیرممکن رو بدون توجه به حروف الفبا و ترتیبش ، بذارم اولین و درشت ترین واژه ی واژگان عاشقونه های با تو‌ !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشقتون موندگار

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

دلم میخاست برگرده بگه اشتباه کردم رفتم هعی

اون برگشت ولی باور کن من قبلا مثل تو بودم دعا دعا میکردم ولی الان ی جوری ام ..از بس ناراحتم کرو قبلا نمیدونم خوشحال باشم یا بازم منتظر روزایی که دوباره کاراشو تکرار کنه بمونم فقط به این امید برگشتم که تغییری کرده باش