2777
2789
عنوان

دعواي كودك دو ساله بياين

70 بازدید | 12 پست

خوبين دوستان  من يه پسر يه سال و هشت ماهه دارم  با برادر شوهرم و خانوادم شوهرم تو يه حياط هستيم پسر عموي پسرم سه سالشه وقتي مياد پيش بچم باهاش دعوا ميكنه وسايلش به زور از دستش ميگيره و ميزنتش بچم هم كوجكه هيج واكنشي. و زوري نداره  در مقابلش راه حلي دارين خيليا ميگن بچن دخالت نكن ولي واقعا نميتونم ببينم كسي بهش زور بگه يا بزنتش مامانش ميگه نكن ولي وحشيه اصلا حاليش نيست

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا از بچه دور نشو خواست بزنه مانع شو

اخه نميشه موقعي مياد ك دارم نهار درست ميكنم يا مشغول كارم

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
خوب تو بازیشون حضور داشته باش..اگه خواست بزنه با مهربونی بگو کسی رو نمی زنیم..وسایل بازی رو هم بگو ن ...

اره ميگم تو با اون وسيله بازي كن اينم با اين خب بالاخره وسايل مال بچمه اولويت با بچمه دوست ندارم كسي وسايلش به زور بگيره ازش جند بار گفتم ازش به زور بگير گريه نكن ولي كوجكه نميفهمه

چون تفاوت سنی دارن این حرف که دخالت نکن مسخره است

نمیشه که بچه ۱-۲ ساله رو بزاری مثلا با بچه ۵ ساله و بگی دخالت نکن

شما سعی کن اصلا خیلی بچه رو نبری که توی این موقعیت قرار نگیره عزت نفسش نابود میشه

خوب سنش بزرگتر دیگه نباید باهاش تنها بزاری مواظبش باش دست نکنه تو چشمش یا روش نشینه

نه معمولا هلش ميده

چون تفاوت سنی دارن این حرف که دخالت نکن مسخره استنمیشه که بچه ۱-۲ ساله رو بزاری مثلا با بچه ۵ ساله و ...

اره واقعا عصبي ميشم خيلي و متاسفانه چون تو يه حياطيم هميشه بيش همن

اره واقعا عصبي ميشم خيلي و متاسفانه چون تو يه حياطيم هميشه بيش همن

من بهتون توصیه میکنم به مشاور تربیتی پیدا کنید که به شما راهکار بده، چون با توجه به شرایط تون همیشه این مشکل وجود خواهد داشت. شما که شرایط رو نمیتونید عوض کنید، میتونید؟ حتی از اونجا هم برید هر زمان همو ببینید این مشکل وجود داره 

من بچه هام از نظر جثه از بچه خواهرم بزرگترن ولی سنی کوچکترن دوسال ونیمه هستن اون سه سالشه بچه هامو اذیت میکنه ولی من دخالتی نمیکنم چون بچه هام کمی حالیشون که بشه چی به چیه اذیت کنه پاره ش میکنن سپردم به خودشون که دیگه چه وقت بخوان از زورشون استفاده کنن😅

نظرشمام محترمه

اره ميگم تو با اون وسيله بازي كن اينم با اين خب بالاخره وسايل مال بچمه اولويت با بچمه دوست ندارم كسي ...

اصلا بچه تو توسری خور نکنی اگر وسیله ی خودشه و بزور ازش نیگیره بگو عزیزم این مال شما نیست 

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند