بنظرتون من طلاهام بفروشم با وام بگیرم وماشین خودمم بفروشم سرجمع میشه ی اپارتمان کوچیک بخرم یا ی ویلا کوچیک تو شمال ؟؟ودرضمن میخام زود نقد بشه تا ایشالا یکی دوسال بعد با همسرم ی خونه خوب تو ی منطقه بهتر بگیریم
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
آدم اقتصاد دان، الان طلا رو ملک نمیکنه.کافی نمودار رشد طلا و مسکن نگاه کنه، تا متوجه فاصله ی فاحش رش ...
من یبار ازین سوراخ سال ۹۹ گزیده شدم تجربه دارم دختر خوب