2777
2789
عنوان

خانمای اقتصادی و باسیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 26 پست

بچه هام عاششق شمالن اما خودم خیلی نه  بیشتراین مردد م کرده وگرنه اپارتمان بگیرم کرایه شم میاد کمک خرج زندگیم میشه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
منتظری سخنگوی دولت اعلام کنه؟؟؟؟؟؟

آخه وقتی میگی رسما پذیرفته باید یه جایی حداقل یه کارشناس اقتصادی بهش اشاره کرده باشه. 

شما دانش اقتصاد رو به صورت تخصصی دنبال میکنید یا فقط بر اساس شنیده ها و حستون صحبت میکنید?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار ازین سوراخ سال ۹۹ گزیده شدم تجربه دارم دختر خوب

بنظرت سود ملک از طلا بیشتره؟

من تو کل زندگیم خورد خورد طلا خریدم و تبدیل کردم به ملک

گاهی همش با خودمم دودوتا میکنم که نکنه اشتباه کردم

الانم حدودا ۱۰۰ گرم طلا دارم 

همش با خودم کلنجار میرم به یه چی تبدیلش کنم اما بزور جلو خودمو گرفتم

آخه وقتی میگی رسما پذیرفته باید یه جایی حداقل یه کارشناس اقتصادی بهش اشاره کرده باشه. شما دانش اقتصا ...

تو کشور ما کی شده سما ببینی ی چیزی پذیرفتن الان همین قیمت طلا حتی رییس صنف طلافروشی گردن نمیگیره هی میگه حباب حباب میاد پایین کووو یماهه ۱ونیم ملیون رفته رو طلا 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
آخه وقتی میگی رسما پذیرفته باید یه جایی حداقل یه کارشناس اقتصادی بهش اشاره کرده باشه. شما دانش اقتصا ...

به اندازه ی سوادم.

دقیقا خود کارشناساشون میپرونن، اینام برای اعلام موافقتشون، سکوت کردن.

میپرونن که برای آماده سازی برای سال بعد.

تو کشور ما کی شده سما ببینی ی چیزی پذیرفتن الان همین قیمت طلا حتی رییس صنف طلافروشی گردن نمیگیره هی ...

اوووف‌.

عزیزم با توجه به شرایط فعلی شما فقط اینو میتونم بگم که طلا قراره اصلاح بخوره. پیش فروش سکه شروع شده و بانک مرکزی داره سکه جدید وارد بازار میکنه. احتمال رشد شارپ قیمت طلا کم هست. ولی بازار مسکن از رکود خارج میشه که به خاطر شدت تورم و افزایش دوباره قیمت دلاره. به نظرم نقشه ات رو عملی کن. کار درستیه.

تو کشور ما کی شده سما ببینی ی چیزی پذیرفتن الان همین قیمت طلا حتی رییس صنف طلافروشی گردن نمیگیره هی ...

اون که خیلی با مزه است، میگه امروز افزایش بود، چرا؟

چون انس بالا رفت.

فردا میگه امروز افزایش بوده، چرا باز، این دفعه دلار تغییر کرد.

چنان تخصصی میگه، ادم میمونه چرا اینقدر اطلاعات تخصصی و علمی شو میریزه بیرون

بنظرت سود ملک از طلا بیشتره؟من تو کل زندگیم خورد خورد طلا خریدم و تبدیل کردم به ملکگاهی همش با خودمم ...

من خودم سال ۹۴ ی مقدار طلا داشتم همکارم اندازه من داشت اون فروخت با ی وام اپارتمان خرید دوسال بعد ملک ۲۰برابر شد طلا فقط ۵۰هزارتومن تو هرگرم ۱۰۰تومنی  رشد داشت ودوباره سال ۹۹ همین اتفاق بین منو همسرم افتاد ک ظرف ۳سال ملک ۱۰بار رشد کردم اما طلا تاهمین پاییز ۴۰۱ ثابت بود کل رشدش تو همین ۶ماهه بوده

بعد شما میتونی کم کم طلا بخری اما ملک کوچکترین تکونی بخوره حداقل ۵۰۰ملیون جابجا میشه دیگه نمیتونی کار کنی من خودم سرمایه تمام جوونیم و کارکردنم این طلا  نمیخام ریسک کنم دوباره چون با وضعیت کشور ما ی ریسک کوچیک شمارو ۲۰سال عقب میندازه رسما

اون که خیلی با مزه است، میگه امروز افزایش بود، چرا؟چون انس بالا رفت.فردا میگه امروز افزایش بوده، چرا ...

تخصص و علم  باعث میشه آدم سنجیده تر حرف بزنه. 

هیچ فایده ایی هم که نداشته باشه باعث میشه کمتر خشم درونیش رو بریزه بیرون و کنایه بزنه.