2777
2789
عنوان

دلم گوشی آیفون میخواد 🙊

169 بازدید | 26 پست

تقریبا یکماه دیگه تولدمه ، الان ۸ ماهه هر ماه کلی پس انداز کردم سکه خریدم که زیاد که شد برم گوشی آیفون بخرم ، الان ۵۵ میلیون شده تقریبا نصف کم دارم به شوهرم گفتم میگه به هیچ ربطی نداره ، میگم تولدمه بازم همینو میگه 😑 خب دو روز جوونیم الان ذوقشو دارم... هی میگه بعدا بعدا ، همین سامسونگ دستت یک ساله خریدیم و فلان 😮‍💨😮‍💨 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبوری گوشی 200 میلیونی دستت بگیری وقتی نداریهمو 55 تمن بهترین گوشی میشه

۱۰۰ میلیون ۱۵ پرومکس میشه ۵۰ کم دارم ، خب به خودش یه زحمتی هم نمیده یه کمکی کنه ناراحتم میکنه😮‍💨

خوب چرا سامسونگ نمیخری با ۵۵میلیونم میشه گوشی خوبی خرید وقتی پول نداری

همین الانم سامسونگ دارم ولی خب خواهرام امسال هر ۲ تاشون آیفون خریدن منم دلم میخواد دست خودم نیست ، تازه برای اونا رو شوهرشون خرید یعنی کل مبلغ رو شواهرشون دادن من ۵۰ خودم جمع کردم فقط ۵۰ کم دارم 🙊

‏از یه آدم نسبتا موفق تو بازار پرسیدم خریدن آیفون آیا منطقیه؟

گفت اگه پول گوشیت از پس انداز دو ماهت و پول ماشینت از پس انداز یکسالت بیشتره تو به هیچ جا نمیرسی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اخه من از اول سکه نمیخواستم که هر ماه هرماه به امید گوشی مورد علاقم جمعش کردم

درک میکنم گوشی رو دوست داری ولی تو این شرایط و حال اوضاع فروختن سکه برای 

گوشی منطقی نیست

شرایطش اگه بود بخر خیلیم خوبه ولی نه اینکه سکه بفروشی 

مردم الان همه چیزشونو میفروشن سکه پس انداز میکنن شما برعکس میکنی؟

از نصیحت خوشم نمیاد خودمم خیلی چیزا خریدم که شاید ارزش نداشته ولی این کار اشتباهه

نهایتش ایفون مدل پایین تر بخر

همین الانم سامسونگ دارم ولی خب خواهرام امسال هر ۲ تاشون آیفون خریدن منم دلم میخواد دست خودم نیست ، ت ...

نمیتونی قسطی بخری 

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...!                                         میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊️

همین الانم سامسونگ دارم ولی خب خواهرام امسال هر ۲ تاشون آیفون خریدن منم دلم میخواد دست خودم نیست ، ت ...

ما تو یه جمع دوستانه یکی از دوستامون از لحاظ مالی خیلی خوبه

همسرش جراح خودشم دندونپزشکه

سامسونگ داره 

کسی هم نمیگه وای وای چه بیکلاس گوشیش سامسونگه

برای خودت زندگی کن نه برای یه شکل شدن با بقیه

‏از یه آدم نسبتا موفق تو بازار پرسیدم خریدن آیفون آیا منطقیه؟گفت اگه پول گوشیت از پس انداز دو ماهت و ...

عزیزم ریا نباشه همسر من ۳ تا خونه داره تو تهران و ماشین خارجی و یه ایرانی  داره ولی یکم خسیس تشریف داره دلش نمیاد به اینطور مسائل پولی بده متاسفانه این منو بیشتر نارحت میکنه وقتی داره من چرا باید حسرت بکشم 😮‍💨

درک میکنم گوشی رو دوست داری ولی تو این شرایط و حال اوضاع فروختن سکه برای گوشی منطقی نیستشرایطش اگه ب ...

بديش اینه که رفتم چندجا همشون قسطی هر ماه یه مبلغ خیلی کمی قبول میکنن گوشی بفروشن ولی همسرم اصلا راضی نمیشه خودمم خیلی مردد هستم من اصلا آدم خودنمایی نیستم چون الان ۷ ساله ازدواج کردم جز حلقه کوچیک ازدواجم هیچی دستم نمیکنم فقط از این گوشی لامصب خوشم میاد که متاسفانه اینطور شده شرایط