2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرم به همین راحتی منو گذاشت کنار و رفت طرف خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته خونشون که با هم برن نمیدونم کجا ...تا حالا خونشون نمیرفت

یروز همسرت سخت پشیمون و داغون میشه از این تصمیم باید ضربه سختی ازشون بخوره بعد بفهمه... ولی اون روز تو دیگه واسهدهمیشه حذفش کن از زندگیت.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
رفته خونشون که با هم برن نمیدونم کجا ...تا حالا خونشون نمیرفت

ایکاش بیخیال بشی به خاطر پسرت 

طلاق بگیری ممکنه به اون بچه آسیب برسه 

تهمت زد که جوابشو میبینه.

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

مرسی عزیزم حالم داغونه ..‌همین الان پا شده رفته خونه اونا خیلی نامرده من نمیدونستم

دو راه داری

یا باید راهتو جدا کنی و مستقل بشی

یا باید کلا فکرت رو از خانواده همسر و کارای همسرت خالی کنی و بزنی به بی خیالی و با پسرت سرگرم بشی و به رشد خودت برسی...

زوم کنی رو کاراش داغون میشی...

در گذشته هم مشکلی بوده و باید ریشه یابی کنی آیا شیطنت بوده یا تهمت یا نظر شخصی اون...و برای همیشه از ذهنت بیرون کنی اون اتفاق رو...فکر کردن بهش و تکرارش لحظه هاتو خراب میکنه

چیزی نداره خواهر

جدا نشو ولش کن با پسرت زندگی کن ولی شوهرتو کلا حذف کنید جدابشی بدتره بیشتر ضربه میخوری 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸