2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرم به همین راحتی منو گذاشت کنار و رفت طرف خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا وایستا بعد تو هیچکی محل سگم بهش نمیده نه خانواده اش نه اون داداشش فعلا تو روزای خوب زندگیشه 

فک میکنه همیشه اونا پیششونه ببین یه روز عین چی پشیمون میشه 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

بهش بگو 

کاش چشماتو وا میکردی و میدیدی چطوری ذهنتو مسموم کردن ته زندگیت و ازت بگیرن... 

یادآوری کن عشق و اعتمادی که بهم داشتین 

شاید تلنگر شد

اینجور ک. میگی. یهویی تغییر کرده 

مشخصه کم کم ذهنشو مسموم کردن

چقدر عجیب

شوهرت بخاطر یکی دیگه تو رو میذاره کنار

و چقدر عجیبتر ک تو اجازه میدی دیگران از بیرون توو زندگیت موثر باشن

و جاااالب ک هر دوتاتون تسلیم و گوش ب فرمان دیگرانین

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببین بعد از طلاق چطور مث چی پشیمون میشه..اخه هرکی میره سر زندگی خودش و زن و بچه ش..اما این می مونه تک و تنها بدون زن و بچه ش..اون موقع  میفهمه چه خاکی به سرش ریخته

چقدر عجیبشوهرت بخاطر یکی دیگه تو رو میذاره کنارو چقدر عجیبتر ک تو اجازه میدی دیگران از بیرون توو زند ...

عزیزم تو که خبر نداری از روزی که اینا با ما لج افتادن هر روز خونه ما دعواس سرشون ..انقدر التماسش کردم ...کتک خوردم ...سیاست به خرج دادم ...پاشونو قطع کنم از زندگیم ...دیگه نشد ...همین بار آخر که سرشون دعوا کردیم ،قول داد که دیگه کاری با اونا نداره ....ولی خیلی راحت زد زیر حرفش و پشت اونا رو میگیره ....

ببین بعد از طلاق چطور مث چی پشیمون میشه..اخه هرکی میره سر زندگی خودش و زن و بچه ش..اما این می مونه ت ...

بهش گفتم ..من که رفتم هم  همینطور به برادریتون ادامه بدین ، نه که من رفتم دیگه عشق برادریتون رو از یاد ببرین

حالا وایستا بعد تو هیچکی محل سگم بهش نمیده نه خانواده اش نه اون داداشش فعلا تو روزای خوب زندگیشه فک ...

دیگه چه فایده بعد اینکه خانوم افسرده شد وهیچ ذوق نداشت سرش به سنگم بخوره دیگه هیچی عوض نمیشه

اشتباه نکن 

هرچی بیشتر فاصله بگیری اونا بیشتر روهمسرت تاثیر میذارن.

من ی آشنا میشناسم اون اوایل باشوهرش ب مشکل برخورد بعد زنه فقط قیافه می‌گرفت شوهرشو بیشتر دور میکردن تا اینکه ب خودش اومد آنقدر ب شوهرش نزدیک شد توجمع محبت کرد شب تا صبح توگوش شوهرش خوند ک دیگران حسودن منو تو میمونیم الان مرده خودشو می‌کشه برا زن و بچه اش همه لال شدن 

چرا می‌ذاری جاریت فکرکنه زنانگی نداری ولی اون داره 

تا میتونی محبت حرف بزن با شوهرت حتی اوایل پست زد کم نیار 

ببین منک نمی‌دونم داستان تهمت چی بوده ولی دست گذاشتن رو غیرت مردت  ک اون ازت دور میشه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏