2777
2789
عنوان

من ادم خوبی بودم

281 بازدید | 26 پست

من تو زندگیم ادم خوبی بودم همیشه به بقیه کمک کردم .. ولی نمیدونم چرا خدا برام خوب نمیخواد .. ی شوهر گه انداخته گیرم ک از همه نظر گه ب تمام معناس .. یعنی ازش حالم بهم میخوره .. از اون گه ترم بابامه ک سر اعتیادش باعث شد من زندگیم گه بره توش ک این انقد سو استفاده کنه ..چپ میره راست میره بابامو میزنه تو سرم .. بی پولی خونوادم ..دوسدارم فحش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرمم معتاد از اب در اومده

اگه اگه شوهرتون به تازگی متوجه شدین معتاد باهاش مهربون باشین عصبیش نکنین دعواش نکنین پولو ازش نگیرین حالا اگه خودش مستقله که هیچ اگه نیست اذیتش نکنین 

آدم معتاد بیماره دمی نیست که بفهمه داره چیکار می‌کنه کمپ هم نبرینش ببرین روانشناس درمان شه و روانکاو شه 

هیچ کمکی کمپ بهش نمی‌کنه سعی کنیم ببرینش روانشناس

سعی کنید درمانش کنید اصلاً ناراحت نباش عزیزم

هرانسانی خودش سرنوشتشوتاحدی میسازه پدرت اعتیادداشته همسرت که نداره نرمش کن با زبون لج نکن بگو پدره منم یه بدبخت بوده اشتباه کرده بیا مازندگیمونوبسازیم چرا بمن سرکوفت میزنی منکه به توپناه آوردم تروانتخاب کردم با زبونت عاشقه خودت کن

اصلا حوصلشو ندارم ولش کردم ب حال خودش چون یه بیخاصیته

شوهرت چی میزنه؟بابات چی ؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم