2777
2789
عنوان

چرا درس نمیخونم 😭

662 بازدید | 83 پست

ساعتها تو اتاقمم همه کاری میکنم جز درس خانوادم فکر میکنن درس میخونم ولی نه نمیخونم .. دل نمیدم به درس خیلی بهم امید دارن آخه .. همش میگم از فردا ولی بازم نمیشه برنامه مینویسم اجرا نمیشه انگار طلسم شدم .. 

چیکار کنم بنظرتون ؟! 

آزمونم خیلی مهمه واقعا چم شده آخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا واقعا اینجوری شدیم

اصلا همش یچیزایی تو ذهنم میاد که افسرده میشم گریه میکنم به دیوار خیره میشم با گوشی وقت میگذرونم احساس میکنم پدر مادرم دارن زجرم میدن بهم سخت میگیرن خسته ام از دستشون تو بهترین دوران زندگی خودمو خفه کردم با درس چه زندگیه آخه😭

ترک تحصیل کردی چه پایه ای چرا

من من تا هشتم هفتم خوندم ولی دوباره افتادم نخوندم در کل تا کلاس ششم خوندم و ترک کردم و الان تو خونم از ظروف سنگ مصنوعی درست می‌کنم و کار می‌کنم تو خونه تازه یک ماهه علاقه نداشتم حوصلم نداشتم

من خورد تو ذوقم فهمیدم با درس هیچی نمیشم دیگه نخوندم

چرا عزیزم البته اگه دوس داشتی بگو 

منم سال قبل مثل الانم بودم ضربه خوردم چون واقعا درس نخوندم این سال دوممه که میخوام آزمون بدم .. نمیدونم چرا سر عقل نمیام آخه

چرا عزیزم البته اگه دوس داشتی بگو منم سال قبل مثل الانم بودم ضربه خوردم چون واقعا درس نخوندم این سال ...

ببین درسم عالی بود 

ارشدمم اقتصاده اونم دانشگاه برند

ولی حالم بهم میخوره دیگه 

چون هیچ جا استخدام نشدم

هیچ جا به کارم نیومد

من هزارتومنم پول در نیاوردم 

من کلی خوابگاه تحمل کردم 

دوری تحمل کردم 

الان اینه وضعم