2777
2789

ی ماه مونده تا کنکور ارشد ولی حس و حال ندارم اصلا

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ی ماه مونده؟

منک هیچی نخوندم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یک ماه چیه چن روز و کمتر از یک هفته

وا مگه ۲۶ ام نبود ۲۶ اسفند؟

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
کنکور ارشد سه اسفند یک ماه!!!

واییییییییییی نهههههه 

من هیچییییی نخوندمممم

پس کارتو کی بریم بگیریم

کنکور ارشد سه اسفند یک ماه!!!

برووووووو.

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

تلاش کن 

به خاطر حسرتی که تحمل خوردنش رو نداری

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

وا چقد تنبل

پاشو خجالت بکش

وقت و عمرت رفت

چهار روز دیگه پشیمون میشی اونوقت راهی نیست

حس و حال ندارمو موقع نتایج میفهمی بیچاره

( میخواستم خیلی تاثیرگذار باشه )

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وای من بشینم درس بخونم وای خاک بر سرم وای کاش بمیرم چه استرسی دادین بهم اه

وا چقد تنبلپاشو خجالت بکشوقت و عمرت رفتچهار روز دیگه پشیمون میشی اونوقت راهی نیستحس و حال ندارمو موق ...

وای نمیخوام از الان شروع کردم وای اشکام بند نمیاد مه احمق فک میکردم حالا یه ماه تایم دارم