2777
2789
عنوان

پدرشوهر و مادر شوهر

150 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

پدرشوهر و مادرشوهر من آدمهای بدی نیستن . ولی یه موضوعی پیش اومده ناراحتم . 

ما دوسال و نیم هست که ازدواج کردیم . اوایل هر هفته میرفتیم خونه پدرشوهرم . یعنی عملا پنج شنبه و جمعه هامون مال خودمون نبود . چون خیلی اختلاف سنی داریم و حرفهشون تکراری بود و اصلا برام جالب نبود خیلی اذیت میشدم . بعد از یه مدت با کلی جر و بحث و دعوا قرار شد دو هفته یه بار بریم . 

البته من به شوهرم گفتم خودش هروقت بخواد میتونه بره به مادرش سر بزنه و بیاد . 

جریان ازینجا شروع میشه که شوهر من یه خاله هم داره که من اصلا از بچه هاش خوشم نمیاد یعنی.  خود پدرشوهرمم خیلی بد. ازشون میگفت و به ما گفت باهاشون رفت و آمد نکنید و چیز خورتون میکنن و زندگیتونو به هم میزنن و جادوگرن و ازین حرفا . 

اما من نه به خاطر حرف پدرشوهرم بلکه به خاطر اینکه با خاله شوهرم و بچه هاش راحت نبودم باهاشون رفت و آمد نکردم . 

حالا هفته قبل که شوهرم تنها رفت خونه پدرش . نمیدونم مادرشوهرم رو مخ پدرشوهرم کار کرده بود . که پدرشوهرم گفته بود به پسرش که حتی اگه زنت نمیاد توخونه خاله ت برو . 

اول اینکه ناراحتم از مادرشوهرم اگه اون گفته باشه که من نمیذارم پسرش خونه خاله. ش بره . 

بعدم ناراحتم از پدرشوهرم که یه عمره ازینا بد گفته حالا به پسرش آموزش بدون من جایی رفتن رو داده. 

به نظرتون چیکار کنم ؟ 

به خودشون بگم . ؟ یا به دختر یا پسر بزرگشون. که موضوع ناراحتی منو مطرح کنن . 

اینو بگم که برادرشوهر و خواهر شوهر بزرگ من همسن مامان بابام هستن . یعنی پدرشوهر و اینام 80 ساله ن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. بنظرم تو اون رده سنی خیلی طبیعیه که این پیشنهادو میدن و علاقه به برقراری رابطه بیشتر با فامیل دارن . برعکس جوانها که تنهایی و یا جمع دوستان رو ترجیح میدن  . بذارین راحت باشن مگه همسرتون چقد میره منزل خاله؟ فوقش چندماهی یکبار

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸