2777
2789
عنوان

چه سریالی رو می‌بینید و پیشنهاد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 26 پست
افعی تهران در انتهای شبتاسیانآباندو تا آخری هنوز در حال پخشه

در انتهای شبو دیدم قشنگ بود 

من منتظر میمونم سریالای درحال پخش کامل بیان بعد نگاه کنیم هرهفته بدونه مزه نمیده 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها فریبارو از دست ندین شبکه سه هر شب میده

پریشب خیلی وحشتناک بود

دختره با وعده دوست پسرش رفت دوبی خونه دوست یارو که اونم روز بعد بیاد برن استانبول

شبونه دختره رو تیکه تیکه کردن تو چمدون بردن🙄

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
در انتهای شبو دیدم قشنگ بود من منتظر میمونم سریالای درحال پخش کامل بیان بعد نگاه کنیم هرهفته بدونه م ...

اره بعد فیلیمو با تاخیر میذاره و این داستانا

اعصاب آدم داغون میشه

دوتا تاپیک اول مال من نیست.
من فعلا آبان رو دارم میبینم

آبانو تا ۳ دیدیم ولی بقیه شو منتظرم کامل بیاد بعد هرهفته یدونه مزه نمیده🥲

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

وای نه قوی بود ولی روحیه قوی هم میخواد

من واقعا روحیه ضعیفی دارم راجع به چبه

بچه ها فریبارو از دست ندین شبکه سه هر شب میدهپریشب خیلی وحشتناک بوددختره با وعده دوست پسرش رفت دوبی ...

وای🥴من ندیدم از اول از وسطش ببینم نمیفهمم چی به چیه

اره بعد فیلیمو با تاخیر میذاره و این داستانااعصاب آدم داغون میشه

فیلیمو گزینه دانلود نداره خب ما دوست داریم تو تی وی ببینیم‌بعد میگن قانونی ببینید😂

فیلیمو گزینه دانلود نداره خب ما دوست داریم تو تی وی ببینیم‌بعد میگن قانونی ببینید😂

نهه فیلم ایرانی فقط تو تی وی حال میده

از سامانه نمایشی ایرانی بیشتر از این انتظار نیست

دوتا تاپیک اول مال من نیست.