2777
2789
عنوان

از مامانم بدم میاد همش قیافمو مسخره میکنه عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 73 پست
عزیزممممممم.... الان فهمیدم اونم تورو بیشتر از بقیه دوست داره. ولی بلد نیست چکار کنه و چی بگه. ببین ...

چشم خواهر گلم چشم حتما بقول شما من نباید نااگانه رفتار کنم با دعوا باهاش به جایی نمیرسم میشینم براش قشنگ توضیح میدم دقیقا همینطوری که شما گفتید بهش میگم هیلی خیلی ممنونم ازت عشقم مرسی بابت راهنماییت

نه عزیزم من ادمی ام که یک چیز اذیتم کنه و دلمو بشکونه نمیتونم دهن وا کنم برا کسی توضیح بدم الان مثلا ...

ببین همینکه میگه چته؟ چی شده؟ یعنی اصلا نمیدونه که داره تورو ناراحت میکنه!!! اصلا متوجه نیست که تو از حرفاش ناراحت میشی.  ما مامان ها خیلی وقت ها حواس مون نیست که بچه مون ممکنه از یه حرف یا شوخی ما حس بدی بگیره. باید هرجوری شده بشینی با آرامش باهاش حرف بزنی تا مشکل حل بشه. نمیگم همون لحظه که عصبانی هستی باهاش حرف بزن. هر  وقت آروم شدی، هر وقت حس کردی حالت بهتره. بهر حال مشکل تو با حرف زدن در آرامش حل میشه عزیزم.

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همینکه میگه چته؟ چی شده؟ یعنی اصلا نمیدونه که داره تورو ناراحت میکنه!!! اصلا متوجه نیست که تو ا ...

بله حق باشماس اینقدر عصبی بودم حسابی با حرفاتون اروم شدم چشم عزیز دلم حتما حتما باهاش حرف میزنم

اخه عزیزم من واقعا هیچوقت نمیتونم بشینم با کسی راجب دلیل ناراحتیم صحبت کنم الان مثلا با دوستام قهرم ...

ببین درک میکنم که سخت گفتن ناراحتی برای بعضی شخصیت ها 

ولی اگر با خودت کنار بیای و راحت و بدون عصبی شدن راجع به چیزهایی که ناراحت ت می‌کنه صحبت کنی 

راحت تر زندگی میکنی 

از نوشتن شروع کن 

تمام حرف های و که دوست داری و با محبت و بدون خشم بنویس  دو بار خودت بخوان و به مادرت بده 

بله حق باشماس اینقدر عصبی بودم حسابی با حرفاتون اروم شدم چشم عزیز دلم حتما حتما باهاش حرف میزنم

عزیزمممم خیلی خوشحالم که الان حس میکنی بهتری. تو دختر خیلی خوب و با محبتی هستی، قدر خودت رو بدون. امیدوارم رابطه ت با مامانت به زیبا ترین حالت ممکن برسه 😊🩷😘

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
سلام فدات بشم خیلی خیلی ممنونم ازاینکه اینقدر بامحبت و مهربونی جوابمو دادید خواهرم خقیقتا من هیچ مشک ...

دورت بگردم آخه میفهممت من خودم یه بار داشتم تو خیابون رد میشدم یه موتوری با دوتا سرنشین از کنارم رد شدن انقد نزدیک رد شد که گفتم الان میزنه بهم بعدم تف کرد تو صورتم بعدم بلند داد زد ریدم تو فیست ببین اونموقع چون تو خیابونم بودم انقد خجالت کشیدم که دلم میخواست زمین دهن باز کنه من برم داخلش برگشتم انقد گریه کردم دورت بگردم اگه صورت نچرالی داری که اصلا بهش دست نزن دلت میاد خدا انقد تو رو خوشگل آفریده بعدم الان دیگه همه چیز مد معیار زیبایی همه چی داره رو به نچرالی میره فقط به حرفای کسی توجه نکن و خودتو دوس داشته باش چون تو از همه لحاظ باید از نظر خودت کامل باشی نه بقیه بعدم آدم زشت واقعا نداریم خدا به اندازه به همه خوشگلی داده 

عزیزمممم خیلی خوشحالم که الان حس میکنی بهتری. تو دختر خیلی خوب و با محبتی هستی، قدر خودت رو بدون. ام ...

قربونت بشم عزیزم خدا خیرت بده عزیز دلم ارزوی بهترینا رو برای شما و خانوادتون دارم گلم

دورت بگردم آخه میفهممت من خودم یه بار داشتم تو خیابون رد میشدم یه موتوری با دوتا سرنشین از کنارم رد ...

چشم جان دلم به روی چشم خدا خیرت بده حسابی حس خوب بهم دادی خواهر گلم بعد اون همه انرژی منفی محبت شما دوستان باعث شد حالم بهتر بشه بینهایت ممنونم ازت عزیز دلم

ببین درک میکنم که سخت گفتن ناراحتی برای بعضی شخصیت ها ولی اگر با خودت کنار بیای و راحت و بدون عصبی ش ...

چشم عزیزم نوشتن هم فکر خوبیه چندسال پیش یک بارم انجام دادم حالم رو بهترکرد الان شما گفتید دوباره یادم اومدد دستت دردنکنه عزیز دلم

عزیزم ... روی این ضعفت حتما کار کن که 

وقتی ناراحت هستی نمی تونی در موردش صحبت کنی 

خدایی نکرده این اخلاق تون ، حتی ممکنه در زندگی متاهلی تون خیلی اثر بذاره ..‌ و تلخ کنه برات

در مورد مامان بزرگوارتون هم ؛

شما الان خیلی عصبانی هستی عزیزم 

چون نتونستی از خودت دفاع کنی

حتما حتما با مامان محترمانه صحبت کن گلم

و از لینکه این حرفها ، باعث شده دلت بشکنه 

و حالِ خیلی بدی داشته باشی 

و در پایان؛

هیچ موجودی در دنیا ، اندازه ی مادر 

" عاشق" نیست 

مامان شماهم قطعا خیلی عاشقته