2777
2789
عنوان

از مامانم بدم میاد همش قیافمو مسخره میکنه عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشغال اینقدر پررو هست انگار خودش چه تحفه ای هست

اینجوری درمورد مادرت حرف نزن عزیزم 

درسته بهت میگه زشت و بی احترامی میکنه ولی تو نباید این‌جوری حرفای بد نثارش کنی که گناه داره

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

اعصابمو بهم میریزه لاقل اینقدر تعریف خواهر بردارامو نکنه اون روز همسایم رو کرد بهم گفت ماشالا همتون ...

شبیه عمه ها یا کسی نیستی که مادرت باهاشون مشکل داشته باشه، به لحاظ روحی مادرت اوکی نیست

من معاون مدرسه ام اینو به بچه هایی که دیگرانو مسخره شون میکنند میگم

من اگه عمیقا احساس خودکم بینی و حقارت نکنم هرگز از تمسخر سایرین لذت نخواهم برد پس فقط میتونی دلت برای خلا ها و کمبود هاش بسوزه و بدون دروغاش به خاطر بازی های روانی ذهنشه و نباید گولشون رو بخوری

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
عزیزم ... روی این ضعفت حتما کار کن که وقتی ناراحت هستی نمی تونی در موردش صحبت کنی خدایی نکرده این اخ ...

سلام عزیزم کاملا درسته حرفای شما خیلی از دیشب تا الان اروم تر شدم و حرف شما دوستان عزیز واقعا روم تاثیر گذاشت چشم حتما طبق توصیه هاتون عمل میکنم بینهایت ممنونم بابت راهنمایی های خواهرانه هاتون

من فکر میکنم یا داره باهات شوخی میکنه که چقدرم شوخیش بی نمکه و اشتباه 

یا عصبانیش میکنی تو دعوا یه چیز بد میگی اون بدتر میگه که در اینصورت حقته

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
نه عزیزم بی مقدمه این حرفا رو یزنه

شایدم میخواد تو خودتو دست بالا نگیری که راه کج نری 

متاسفانه خیلی قدیمیا اینجوری فکر میکنن

بعضی مادرا هم به بچه هایی که شبیه خودشونن حسادت میکنن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
شایدم میخواد تو خودتو دست بالا نگیری که راه کج نری متاسفانه خیلی قدیمیا اینجوری فکر میکننبعضی مادرا ...

با اون حرفت موافقم شاید اینطوری میگه که راه کج نرم بقول شما خیلی حرفتون حقه تابحال به ذهن خودم نرسید

دورت بگردم آخه میفهممت من خودم یه بار داشتم تو خیابون رد میشدم یه موتوری با دوتا سرنشین از کنارم رد ...

شما چقدر ماهی ❤️خیلی حس خوبی گرفتم از حرفاتون 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️