2777
2789
عنوان

از مامانم بدم میاد همش قیافمو مسخره میکنه عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 73 پست

ببین با اینکه متنت خیلی حرص دراره 

ولی منم فک میکنم مامانم خیلی باهام از این شوخیا میکنه شاید واقعا قصدش شوخیه و قصد ناراحت کردنتو نداره 

مامان منم میگه قیافه رو شبیه ته ماسته ..یا میگه دماغتو هرجور شده باید عمل کنیم 

من اصلا برام مهم نیس ..چون میدونم شوخی میکنه حتا اگر جدی هم بگه بلخره بچه اونم..هر پخیم باشم اون منو پس انداخته...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوره تو سرش اشغال متنفرم از خودش و زاییده هاش

تو چی؟؟؟ یعنی واقعا هیچ محبتی ازش ندیدی؟ اصلا دوسش نداری؟ 

مثلا اگه خدایی نکرده فردا صبح از خواب بیدار بشی و ببینی مامانت دیگه زنده نیست و تو خواب سکته کرده و مرده خوشحال میشی؟؟؟؟

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
ببین با اینکه متنت خیلی حرص دراره ولی منم فک میکنم مامانم خیلی باهام از این شوخیا میکنه شاید واقعا ق ...

اخه این عوضی با شوخی نمیگه عادتشه زنیکه بی وجود همه ی ادما رو زیبا میدونه غیر از من اون روز دستم گفت فلانی چقدر خوشگل شدیم فرداش گفت داشت مسخره بازی درمیورد؟ گفتم نخیر چه مسخره بازی شعور داره همیشه بهم حرفای خوب میزنه 

قیافم نرماله هاا نه دماغم بزرگه نه چشمم کوچیکه نه هیچی عین ادمیزاده قیافم ولی چون این مدتا از بس که پیشش گفتم من زشتم الم بلم داغونم این عوضی هم دم در اورده فکر کرده هرچی من به خودم میگم رو میتونه بهم بگه

هیچ مادری بد دختر شو نمیخواد 

داره شوخی می‌کنه 

ولی شوخی بی مزه ای می‌کنه که تو رو ناراحت کرده 

بشین باهاش با محبت و دوستانه و منطقی صحبت کن 

حس تو بگو بهش 

و این که چقدر ناراحت میشی

حتما رعایت می‌کنه بعد از این 

تو چی؟؟؟ یعنی واقعا هیچ محبتی ازش ندیدی؟ اصلا دوسش نداری؟ مثلا اگه خدایی نکرده فردا صبح از خواب بیدا ...

هر مادری مقدس نیست. مردن بعضی مادر ها هم نعمته

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ببین من میفهمم که یه جوری رفتار کرده که خیلی ازش ناراحت و عصبانی هستی. کاملا مشخصه که خشم عمیقی داری... قطعا مادرت  رفتارش اشتباهه که تو انقدر حس بدی داری. اما میگم شاید از روی نا آگاهیه! شاید نمیفهمه که واقعا تورو ناراحت میکنه و دلت میشکنه.  تا حالا دلی باهاش حرف زدی؟ یعنی بدون دعوا و حرفای بد، بدون عصبانیت ، باهاش حرف زدی؟ بهش گفتی که مامان این حرف تو واقعا واسه من عذاب آوره و باعث میشه من حس خیلی بدی نسبت بهت پیدا کنم... تا حالا این جوری باهاش حرف زدی؟؟؟؟

تو چی؟؟؟ یعنی واقعا هیچ محبتی ازش ندیدی؟ اصلا دوسش نداری؟ مثلا اگه خدایی نکرده فردا صبح از خواب بیدا ...

خدا اون روز رو نیاره من با جون و دل دوسش دارم به همون خدایی که بالاسرمه خودش همیشه میگه تو نبودی من تا الان صد دفعه مرده بودم تنها بچه ای هستم که عضای دستشه با اینکه خواهر برادرام مستقلن و دستشون تو جیبشونه یک قرون وسیله نمیخرن دستش بزارن من ماهانه و پولی که برا دانشگام بابام میده خرج کنم رو خرج نمیکنم هر سری براش وسیله میخرم پای ناراحتی هاش و گریه هاش هستم خودشم همیشه میگه ولی قدرمو نمیدونه زنیکه

ببین من میفهمم که یه جوری رفتار کرده که خیلی ازش ناراحت و عصبانی هستی. کاملا مشخصه که خشم عمیقی داری ...

نه عزیزم من ادمی ام که یک چیز اذیتم کنه و دلمو بشکونه نمیتونم دهن وا کنم برا کسی توضیح بدم الان مثلا دیده قهر کردم هی میگه چته چیشده ولی من اینجور مواقع واقعا نمیتونم راجب دلیل ناراحتیم صحبت کنم چون میدونم دوباره تو اوج عصبانیت دست رو نفطه ضعفم میزاره

سلام عزیز دلم من الان به عنوان آدمی باهات صحبت میکنم که هم داخل مدرسه هم داخل خونمون یا اجتماع همیشه زشت خطاب میشدم و رفتار خیلی بدی از هر لحاظ باهام داشتن دوستای صمیمیم حتی اونایی که از جونم بیشتر میخواستمشون منو مسخره میکردن چهره و اندامم رو همه چیمو این منو خیلی ناراحت و اذیت میکرد خیلی اعتماد به نفسمو از دست دادم هر روز و شب گريه کردم ولی بعدا فهمیدم که من دو تا راه بیشتر ندارم یا اینکه عمل زیبایی انجام بدم و همه چیمو تغییر بدم و طبق معیار های زیبایی واسه خانوما بشم یا اینکه همونطوری ک هستم خودمو دوس داشته باشم و از هر کسی که منو زشت میبینه دوری کنم عزیز من ببخشید که اینجوری میگم اما مامان تو از لحاظ روحی حالش خوب نیست شایدم حالش خوبه و با تو اینجوری بد رفتار میکنه به عنوان دخترش بشین و منطقی باهاش صحبت کن و بهش بگو که حرفا و رفتاراش چقد روی روند زندگیت داره تاثیر میزاره و اعتماد به نفستو میگیره اگه درکت کرد ک هیچی اما اگه دیدی درکت نمیکنه خواهش میکنم با بقیه خانوادت درمیون بزار یا هر طور شده از مامانت دور بمون من الان چند تا عمل روی صورتم انجام دادم و الان میبینم که تغییر همیشه هم بد نیست اما هنوزم آدمایی هستن که با اینکه تغییر  کردم از من متنفرن من نتونستم با حرفای بقیه کنار بیام ولی ازت خواهش میکنم اگه از نظر خودت هیچ عیبی توی چهره ات نمیبینی اصلا خودتو تغییر نده به خاطر حرفای مفت بقیه تو هر کاریم بکنی ممکنه یکی ازت خوشش بیاد ممکنه یکیم ازت متنفر باشه دهن مردم  همیشه بازه حتما هم از یه مشاور خوب کمک بگیر امیدوارم همیشه بهترینا سهم تو باشه خوشگل خانم❤️

هیچ مادری بد دختر شو نمیخواد داره شوخی می‌کنه ولی شوخی بی مزه ای می‌کنه که تو رو ناراحت کرده بشین با ...

اخه عزیزم من واقعا هیچوقت نمیتونم بشینم با کسی راجب دلیل ناراحتیم صحبت کنم الان مثلا با دوستام قهرم چون هرکدوم به نحوی کارایی کردن که من از اون کارشون خوشم نیومد دوستم همش پیام میده خوب مشکل چیه بگو چیکار کردم کع قهری ولی من هیچی نمیگم بهش اصلا هیچوقت نمیتونم دلیل ناراحتیم و به کسی بگم اونم مخصوصا مادرم که شعور و سطح درکش پایینه شاید بعضی وقتا شوخی میکنه ولی خیلی وقتا دیدم داره با دوستاش و پدرم حرف میزنه اشاره میکنه به این قضیه

خدا اون روز رو نیاره من با جون و دل دوسش دارم به همون خدایی که بالاسرمه خودش همیشه میگه تو نبودی من ...

عزیزممممممم.... الان فهمیدم اونم تورو بیشتر از بقیه دوست داره. ولی بلد نیست چکار کنه و چی بگه. ببین باور کن حرفاش از روی بدجنسی و اذیت کردن تو نیست، بیا و به حرف من گوش کن. به جای اینکه بخوای با دعوا و ناراحتی باهاش مبارزه کنی بهش نزدیک شو و با آرامش متوجهش کن که داره ناخواسته آزارت میده. من مطمئنم چون با تو راحت تر از بقیه هست اینجوری رفتار میکنه. کارش اشتباهه اما نیت بدی نداره. بذار پای سادگی و نا آگاهیش. به نظر من بهش بگو مامان آدم با معرفت باشه مهم تره یا خوشگل تر باشه؟؟؟ یا مثلا بگو منم منکه فکر نمیکنم خوشگل نیستم، به اندازه کافی قیافم خوبه اما مهم تر از قیافه به نظرم اینه که آدم دل پاکی داشته باشه. باطن آدم باید قشنگ تر باشه نه ظاهرش... 

مامانت داره ناآگاهانه رفتارش میکنه، تو هم کار اونو نکن، تو آگاهانه رفتار کن تا اونم آگاه بشه. مطمئن باش یه تار موی گندیده تورو با دنیا عوض نمیکنه. من یه مامانم که دارم این حرفو بهت میزنم، مطمئن باش 😉

سلام عزیز دلم من الان به عنوان آدمی باهات صحبت میکنم که هم داخل مدرسه هم داخل خونمون یا اجتماع همیشه ...

سلام فدات بشم خیلی خیلی ممنونم ازاینکه اینقدر بامحبت و مهربونی جوابمو دادید خواهرم 

خقیقتا من هیچ مشکلی تو صورتم نیست فقط هیچ مشکلی قیافه خیلی نرمالی دارم ولی اینقدری که سرکوفتم میزنه بخدا اذیت میشدم حتی خودمو تو اینه ببینم اصلا چندشم میشه از خودم اتفاقا به گفته شما و بقیه عزیزان مثل اینکه باید بشینم باهاش حرف بزنم چون با دعوا و تیکه پروندن به جایی نمیرسیم جز اینکه ارامشمون صلب بشه بازم ممنونم ازت بابت راهنمایی هات جانم