2777
2789

با یکی از همکارام دوماهه فراتر از همکاری رفتیم و باهم صمیمی شدیم(ما محل کارمون جاییه که هردومون از خانواده هامون دوریم و یه شهر دیگه زندگی میکنیم) تقریبا دوهفته پیش بود که رابطمون دیگه به اوج خودش رسید و مستقیم بیان کرد من به قصد ازدواج هست که باهات صحبت میکنم

و این موضوع رو که بیان کرد دو سه روز بعدش تایم مرخصیش رسیده بود و میخواست بره شهر خودشون کلی تو اون مدت راجب ازدواج انتظارات و اینا صحبت کردیم من قبل از ایشون با یه پسر دیگه توی محل کار به قصد ازدواج صحبت کرده بودم که به گوش این همکارمم رسیده بود و از من پرسید اون خواستگارت کی بوده من اسم طرفا نگفتم و اون خیلی اصرار داشت بدونه من بهش نگفتم و اینجوری مجابش کردم که اگه پسفردا منو تو کارمون نشد دوست داری من حرفتو پیش یه نفر دیگه بزنم؟

اونم قبول کرد چیزی از هویت طرف نپرسه

ادامه تو کامنتا

قبل اینکه بره مرخصی بهش گفتم خانوادت با ازدواج راه دور مشکلی ندارن؟چون ما خیلی از هم دوریم اونا غرب کشورن و ما جنوب گفتش که نه چون من دارم دور از خانواده زندگی میکنم اگه از شهر خودمم زن بگیرم باید بیارمش شهری که دارم کار میکنم که البته نمیان و غر میزنن بعد از یه مدت ولی تو رو باید قبول کنن چون خودت اینجا سرکاری و موندگاری و همون موقع گفت من میخوام عقدمون چند ماهه دیگه باشه ولی ۲ سال دیگه بریم سرخونه زندگی خودمون که بهش گفتم مشکلی نداره

خلاصه رفت به خانواده اش گفت خانواده اش گفتن خیلی دختر خوشگلیه خیلی ازم خوششون اومده بوده ولی بهش گفته بودن ما نمیتونیم شناختی از خانواده اش کسب کنیم رفت و آمد کنیم بشناسیمشون و نمیشه ازدواج کنی باهاش اونم به من گفت اینو گفتن و به مرور راضی میشن فعلا تا ۲ ۳ سال پرونده ازدواج منتفی بشه و عقدمونم بیفته برا ۲ ۳ سال اینده در بهترین حالتی که نخوام بهت بگم عقدی درکار نیست چون نمیخوام این حرفو بزنم

و دوس دارم ۲ ۳ سال باهم دوست باشیم بعدش من خانوادمو راضی کنم بیان خاستگاری

منم بهش گفتم همچین چیزی نمیشه من نمیتونم ۳ سال بلاتکلیف بمونم و آسیب میبینیم هم من هم تو و بهش پیشنهاد دادم گفتم با مشاور صحبت کنیم مشکلمون حل بشه گفت فعلا نمیخوام بامشاور صحبت کنم و نمیخوام من فشاری روشون بیارم میخوام خودشون به این نتیجه برسن که باید راضی بشن وچون تو اولین دختری بودی که معرفیت کردم برای ازدواج به خانواده اینجور مخالفت کردن و بهم گفتن تو فعلا جا داری بیشتر فکر کن گفت من میدونم آخرش راضی میشن فقط زمان نیاز داره و من میخوام ازت دو سه سال باهم دوست باشیم تا راضی بشن منم بهش گفتم من نمیتونم این همه تایم رو بدون هدف و بلاتکلیف توی رابطه بمونم و بهشم گفتم حتی پیشنهاد دادم بریم مشاور تو خودت مخالفی گفت اره فعلا نمیخوام صحبت کنم با مشاور و اونم گفت تو هر تصمیمی بگیری من قبول میکنم بعد که دیگه بهش گفتم نه نمیشه و نمیتونم باهم دوست باشیم اینو نوشت که

من مطمئنم اگه قسمت هم باشیم بازم سرراه هم قرار میگیریم

و من خیلی زودتر کارمو جلو میبرم و نمیذارم اینجوری شه بنظرتون بر میگرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اصلا نکنه داره منو امتحان میکنع ببینم دختری هستم بدون هدف قبول کنم باکسی تو رابطع بمونم یا نه بنظرتون کار خوبی کردم قبول نکردم باهاش دوست خالی بدون هدف ازدواج بمونم؟

یا بنظرتون خودش پشیمون نشده احیانا بخاطر نفر قبلی که تو محل کار از من خاستگاری کرده؟

و بنظرتون برمیگرده!؟

تو بهترین تصمیم گرفتی نمیشه چندسال منتظر وبلاتکلیف بمونی اخرش دربیاد بگه قسمت نشد چیکار میکنی بهترین موقعیتات خراب میشه دیگه تصمیم بعدی با اونه یا خانوادش راضی میکنه یا کلا قید ازدواج باهاش رو بزن چون کسی که میگه دو سه سال دوست باشم چه تضمینی هست بعدش باهات ادامه بده؟ 

رســــد آدمــــــے به جایـــے که به جزء خــــــدا نبیند❤

تو بهترین تصمیم گرفتی نمیشه چندسال منتظر وبلاتکلیف بمونی اخرش دربیاد بگه قسمت نشد چیکار میکنی بهترین ...

دقیقا باتوجه به اینکه من با یه مشاور راجبش بهم میگفت این آقا شکاکه اصلا اگه من قبول میکردم دوست بمونم شاید نظر خودش راجب من تغییر میکرد که این باخیلیا همیجور الکی دوست بوده همینطور که با من دوست شده

تو محیط کارت کسی از نفر قبلی خبر داشته؟چقد جلو رفتی با نفر قبلی مگه؟شاید یه چیزایی شنیده خواسته صبر ...

آره انگار پشت سرمون حرف زدن

من که بهش نگفتم فلانی بوده

خودش خیییلی اصرار کرد من گفتم من نمیتونم هویت طرف رو لو بدم فقط گفتم به این علت ها جدا شدیم گفت اونیکه به من پشت سرت گفتن باهاش بودی هیچ شبیه کسی نیست که داری توضیح میدی و متاسفانه فکر میکرد من با دونفر بودم ولی خب من فقط با یه نفر بودم  و دقیقا میدونم راجب همون نفر بهش گفتن ولی احساس میکنم نمیتونه قبول کنه اینو اون فردی که تو محیط کار انقد خوبه به اندازه ای که من بهش توضیح دادم سمی باشه و فکر میکرد من با دونفر بودم

آره انگار پشت سرمون حرف زدنمن که بهش نگفتم فلانی بودهخودش خیییلی اصرار کرد من گفتم من نمیتونم هویت ط ...

خوب پس یه چیزایی شنیده که یهو از شوق ازدواج رسیده به ۲ ۳ سال دوستی

تو محیط کارت کسی از نفر قبلی خبر داشته؟چقد جلو رفتی با نفر قبلی مگه؟شاید یه چیزایی شنیده خواسته صبر ...

و بخاطر همین نفر قبلی من قبول نکردم باهاش دوست بمونم ترسیدم یوقت فکر کنه با نفر قبلی هم اینطوری بودم

کار خوبی کردی قبول نکردی 

چون این آقا حتی اگه پیامبر هم باشه بعد دو سه سال دوستی هیچ تضمینی نیست که بخواد متعهد باشه فکر میکنم خودش هم با پرس و جو متوجه شده شما با کی بودی قبلا

یا اصلا نکنه داره منو امتحان میکنع ببینم دختری هستم بدون هدف قبول کنم باکسی تو رابطع بمونم یا نه بنظ ...

معلومه دختر فهمیده ای هستی، ببین پسرا مثل ما خانما پیچیده نیستن اگه یکیو بخوان پافشاری میکنن و جلوروی خانواده وایمیسن، دیدم که میگم این میخواد 3 سال تورو تو آب نمک نگر داره، این ازیناس که میگه مامانم برام زن بگیره هرچی اون بگه بگیم چشم، توهم خوشگلی هم فهمیده ای هم مستقلی قدر خودتو بدون به این جور آدما رو نده، خواهرانه بهت گفتم 

یا اصلا نکنه داره منو امتحان میکنع ببینم دختری هستم بدون هدف قبول کنم باکسی تو رابطع بمونم یا نه بنظ ...

اصلا ریسک نکن این نفر دروغ میگه اصلا با خانواده ش حرف نزده فقط برای خواستگاری نیومدن بهانه جور کرده

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995391