2777
2789
عنوان

سه کیلو‌ کم شدم خوشحالم😢

573 بازدید | 24 پست

توی ده روز با فست ۱۸/۶ و ورزش در خانه که سه جلسه شو تونستم برم

بچه کوچیک دارم نمیتونم از خونه برم بیرون

ولی اون فستینگ کمکم کرده تاحالا

قبل بارداری ۷۰ بودم با قد ۱۷۲

زایمان کردم ۸۱ موندم خیلی از وزنم و هیکلم خجالت میکشیدم توانایی رژیم نداشتم اما ۱۰ زوز جدی و سفت فست میکنم و حذف کامل قند مصنوعیم شکر خدا ایشالا زودتر ۱۰ کیلو کم‌ کنم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین در مورد فستت بیشتر میگی؟ روش کار چطوریه؟

فست یه تایمی رو شما فقط مایعات کالری صفر مجازی مصرف کنی

اب چای قهوه و دمنوش خالی حتی یدونه کشمشم نخورین

من ۱۸ ساعت رو فقط با مایعات صفر کالری بودم

اون ۶ ساعت سبزیجات و پروتویین گرسنگی و اذیت هم نکشیدم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چیا می خوردی؟کالری شماری هم داشتی؟

کالری شماری واقعا حوصله م نمیده اما حدودی میدونم زیر ۹۰۰‌کالری خوردم بیشتر پروتویین و سبزیجات مصرف کردم

تو تایم غیر فست میشه فست فود هم خورد؟

اره میشه با کاری کم خورد ولی نخوری خیلی بهتره تا به وزن ایده ال برسی یا یک روز در هفته چیت کنی

آفرین به تو ♥️ کم کردن وزن حتی صد گرم نشان‌دهنده پشتکار و اراده ی عالی هست ادامه بده 🫶🏻🌹🫶🏻موفق میشی 💪🏻 

برات  می‌خوام رسیدن به وزن دلخواهت ♥️🥰🥰

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

آفرین به تو ♥️ کم کردن وزن حتی صد گرم نشان‌دهنده پشتکار و اراده ی عالی هست ادامه بده 🫶🏻🌹🫶🏻موفق ...

ممنونم❤️🥲❤️🥲خیلی پیامتون انرژی بخش و انگیزه بود🙏🏻

منم از ۲۰آذر فست ۱۶.۸گرفتم با کالری شماری ۸۲ بودم الان ۷۳

چه عالی مرحبا🙏🏻👌امیدوارم موفق باشین به وزن دلخواه برسین کم کردن وزن خیلی دلنشینه