2777
2789
عنوان

سه کیلو‌ کم شدم خوشحالم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 24 پست
ممنون شماهم ولی من خیلی اذیتم همش گشنمه

دمنوش و چای سبز تا حدی کمک میکنه امتحان کردین؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چای روباقندمیخورم ،رژیم ۶/18 رو موقع پریودم نمی گیرم ببخشید حجم خونریزیم خیلی زیاده ازترس کم خونی میخورم ،خیلی بدمیشه سریع وزنم برمیگرده ،نمی توونم قند رو حذف کنم چای زهرمارم میشه من عاشق چای هستم

انشالله شماموفق باشی به وزن دلخواهت برسی

عزیزم اون ۸ساعتروچندکالری خوردی

کمتر از ۹۰۰

با پروتویین و مرغ خودمو سیر میکردم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

روغن زیتون هم لاغر میکنه.روزی یک قاشق غذاخوری بخوری خوبه.ولی طعمش زیاد خوب نیست.بدمزست.باید تحمل کنی ...

بخدا فشاری ک چاقی بهم اورد این چند ماه روانمو نابود کرد حتما میخورم ممنون🙏🏻

من چای روباقندمیخورم ،رژیم ۶/18 رو موقع پریودم نمی گیرم ببخشید حجم خونریزیم خیلی زیاده ازترس کم خونی ...

ممنونم سلامت باشین همچنین شما

واقعا پریودی بدن ضعف داری گاهی و کالری بیشتری نیاز داره

حذف قند هم واقعا ضروری نیس قندو بخوریم به اعتدال خودتونم سرزنش نکنین همون چایی به دل بشینه روان ادمم مهمه