2777
2789
عنوان

دیشب عروسی خواستگار قبلیم بود

317 بازدید | 25 پست

دیشب عروسی خواستگار قبلیم(پسرداییم) بود منم دیروز با نامزدم رفتیم کفش ۱تومنی خریدیم برا عروسی مجبور شدم کفشارو دربیاریم پنهونشونم کردم اخر سری رفتم دیدم فقط کفشای منو دزدیدن بین اون همه جمعیت فک کنم عروس نفرینم کردتو عروسی یجوری نگام میکرد انگاری هووشم اومدم عروسیش همونقد با نفرت اینقد خوشحال بودم رفتم بعد با ناراحتی برگشتم بدون کفش حتی دمپایی نبود پام کنم سوار ماشین شدم اومدم

من ازدیدن موفقیت لذت میبرم،چه برای من باشه چه برای تو!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه گرونتر نخریدی....نکنه اونا دزدیدن؟

نمیدونم اخه یجایی گذاشته بودم عقل جنم نمیرسید بعد کفشای عروسم و ابجیم هم بودن فقط کفشای منو دزدیده بودن 

یهو ترسیدم ،با کفش هم میتونن جادو کنن؟

شاید ولی دختره ازم متنفره چون پسر داییم هنوزم دوستم داره موقع رقص عروس و داماد ک بلند شدن پسر داییم بین اون همه جمعیت فقط منو نگاه میکرد زود نشوندنش ک عروس ناراحت نشه یه لحظه دلم براش سوخت 

شاید ولی دختره ازم متنفره چون پسر داییم هنوزم دوستم داره موقع رقص عروس و داماد ک بلند شدن پسر داییم ...

پسر داییت دختره رو دوس نداره پس چرا باهش ازدواج کرد چرا با سرنوشت یکی دیگ بازی میکنن اخه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

عزیزم یک میلیون که الان واقعا نرماله هزینه کفشاشکال نداره ناراحت نباش

اخه همون روز خریدم پام کردم رفتم عروسی نذاشتن یه نیم ساعت پام کنم  ولی میگم اگه کسی واقعا کفش لازم داشته و مجبور بوده برداره حلالش باشه ولی میدونم از سر لج کفشامو دزدیدن

دیگ نبینش ، رفت وامد نکن

نه اصلا باهاش صنمی ندارم ولی نمیدونم چرا اینقد ازم متنفره بعد تو عروسی همش ابجیش از کنارم رد میشد بلندم میگفت بترکه چشم حسود انگاری من هووی دخترم یا حسرت زندگی بدبختشو میخوردم چقد ادم میتونه بی فرهنگ باشه

پسر داییت دختره رو دوس نداره پس چرا باهش ازدواج کرد چرا با سرنوشت یکی دیگ بازی میکنن اخه

چون من با پسر عموم نامزد کردم و بهش جواب رد دادم خانوادش بردن دومادش کردن پسرم گفته بود برام مهم نیست دختره میدونه دوسش نداره ولی  همش اویزونشه

چون من با پسر عموم نامزد کردم و بهش جواب رد دادم خانوادش بردن دومادش کردن پسرم گفته بود برام مهم نیس ...

این خیلی بده اخرش خوب تموم نمیشه‌...حالا چرا تو تموم کرده بودی؟خانوادش خوب نبودن ؟الان خوشبختی ؟

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون