2777
2789
عنوان

شوهر وو خواهر شوهر

201 بازدید | 5 پست

دوستان من واقعا نمیدونم چکار کنم سه ماهه عروسی کردم اول عروسیمم مریض بودم خواهر شوهرم حتی پاگشام نکرد(شاید رسم ندارن ولی خو مریض بودم ) یا یه یبار یه ناهار بفرسه خودش همسایمونه.. الان ب شوهرم گفتم هوس ماهی کبابی کردم بر میگرده میگ خو یرا خونه خواهرمم کباب میکنم میبرم .. من نمیدونم چکار این کنم اخه کی تورو دعوت کرده .. ینی من نمیتونم چیزی هوس کنم نگه برا خانوادم بفرسم یا خواهرم .. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا همشون همینطورین شوهر من اون اوایل ازدواج بخدا اگه گیلاس میخرید یا هر میوه ای دقیقا نصف می‌کرد نصفشو می‌برد نصفشو میذاشت پایین یعنی میگفتم دلم شیرموز میخواد میرفت ۴،۵ کیلو موز میخرید میاورد به کل خاندان شیرموز میداد دیگه یواش یواش از سرش افتاد خدا بهت صبر بده فقط

مردا همشون همینطورین شوهر من اون اوایل ازدواج بخدا اگه گیلاس میخرید یا هر میوه ای دقیقا نصف می‌کرد ن ...

وای منم دقیقا .. هرچ میخره برا خونه برا خونوادش میخره حالا خانوادش پولدار .. بعد من یچ‌بخام برام بخره جونم در بیاد تا بخره یا نمیخره .. نمیدونم این مسخره بازیا چیه

وای منم دقیقا .. هرچ میخره برا خونه برا خونوادش میخره حالا خانوادش پولدار .. بعد من یچ‌بخام برام بخر ...

منم خیلی حرص خوردم نمیدونم چی بگم بخدا ما زنا مردتریم جداشدن از خانوده رو بلدیم اینا انگار بعد ازدواج بچه میشن تازه یا هم که جو میگیرتشون میگن دیگه ما مرد شدیم باید همه رو تامین کنیم باور کن وقتی مجردن اصلا یادشون نمیفته مادر دارن زن میگیرن مادرپرست میشن