اینکه ضربان قلب دارع خوبع من بارداری دومم تو پنج هفته و دو روز رفتم سونو ساک دفرمه بدون ضربان قلب بود و متاسفانه بچم چنروز بعدش سقط شد انشالله برای شما سالم تا آخرش بمونع
آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استراحت مطلق باش احتمال اینکه درست بشه خیلی زیاده ،برای من قبل تشکیل جنین و قلب دفرمه بود دفرمه بودنش درست شد قطب جنین هم تشکیل شد ولی چون قلب تشکیل نشد با سختی زیادی سقطش کردم سقط نمیشد ،دفرمه بودنشو با رعایت درست کردم
خودش سقط شد یا کاری کردین؟ سن بارداریم با پریودم اختلاف داره احتمالا رشد نکرده باید هفته آینده سونو ...
من ی سقط نزدیکم قبلش داشتم و تو مسافرتم بودم وقتی فهمیدم باردارم و سونو دادم و وقتی از مسافرت برگشتم ب خونریزی افتادم نمیدونم دیگه علتش چیبود ...استراحت داشتع باش مویز و نشاسته هم خوبع استفادع کن انشالله هفته آینده همچی درست باشع
آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰