2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت معاینست فقط؟ ازدواج فامیلی پرخطره ممکنه در آینده برای فرزند مشترکتون مشکلاتی بوجود بیاد

اگه تصمیمت برای ازدواج قطعیه حتما حتما مشاوره ژنتیک برید

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

فامیل و غریبه نداره 

اگه بیشعور باشن میبرن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

وا پس بگو شوهرتم ببرن آزمایش معقد

عزیزم چ حرفیه😐 مگه شوهرم خواسته

من چون عروس عمم شدم عمه های نامزدم دنبال یه چیزن که از ما پیدا کنن اگه قبولم نکنم کلی حرف در میارن برام نمیدونم شرایط روستا رو میدونین یا نه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

عزیزم چ حرفیه😐 مگه شوهرم خواستهمن چون عروس عمم شدم عمه های نامزدم دنبال یه چیزن که از ما پیدا کنن ا ...

وقتی بهت میگن دستمال بد دارن بهت توهین می کنن شماهم بگو وقتی پسرتون آزمایش معقد داد منم دستمال میدن توهین دارن می کنن بهتون که یعنی ببینن سالمی یانه

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند