2777
2789
عنوان

کجی صورت کسی درمان کرده

192 بازدید | 8 پست

شمام تو دوربین گوشی و عکسایی که میگیرن و تصویری صحبت کردن کج دیدع میشین تو گوشی طرف مقابل .اگه کسی بوده اینجور و از شرش خلاص شده راهنمایی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم شما فکر میکنی کجی چون تاحالا چهره ت رو بصورت واقعی ندیدی و توی اینه منعکس دیدی ، چون صورت ادم برعکس اونچیزیه که میبینه و اگه از بدو تولد چهره تون رو اونحوری میدیدین بنظرتون کج نمیومد وگرنه چهره ی شما برای بقیه کاملا عادیه 

اخه اطرافیان هم میگن یه طرف صورتت تپل تره

سلام عزیزم وقت بخیر

شما پارگی پرده گوش داشتید؟ چی شد خوب شدید؟ ترمیم شد خودش؟ شنوایی کی برگشت؟ خواهش میکنم جواب بدید

من یه هفته‌س پرده گوشم با ضربه پاره شده شنواییم ۲۰ درصد افت کرده خیلی نگرانم لطفا جواب بدید

سلام عزیزم وقت بخیرشما پارگی پرده گوش داشتید؟ چی شد خوب شدید؟ ترمیم شد خودش؟ شنوایی کی برگشت؟ خواهش ...

نه عزیزم برا منو با میکروسکوپ از اون دستگاه بزرگا نگا کرد سالم بود برا من دیواره گوشم پاره شده بود.ولی میگن مراقبت زیاد باید کنی منکه وضع گوشم اون بود تا یک ماه گوشامو میبستم با کش و دستکش حموم میکردم شما که اصلا نباید تو گوشت اب و.. بره میگن خود ب خود گوش ترمیم میکنه اگه ترمیم نشه باید جراحی کنی 

سلام عزیزم وقت بخیرشما پارگی پرده گوش داشتید؟ چی شد خوب شدید؟ ترمیم شد خودش؟ شنوایی کی برگشت؟ خواهش ...

تنها چیزی که بهت بگم دعا کن و ارامش داششته باش همیشه همیشه به یک دکتر بسنده نکن حداقل پیش دوتا برو .من برا گوشم چهارتا دکتر رفتم که دکتر اخری قطره های دکتر اولی رو کلا گفت برا قارچه نه مناسب گوش تو و... خلاصه خیلی مراقب باش در معرض صداهای بلند هم نرو