2777
2789

اگه خدای نکرده یکی از نزدیکانتون‌ که خیلی دوسش داشتید فوت کنه ( خانواده، والدین، آشنا یا دوست)

و عروسی برادر زاده ی شوهرتون باشه 

ناراحت نمیشید شوهرتون بره عروسی برادر زادش؟

با خونواده ی همسرتون هم رابطتون خوب باشه 

الان دخترخالم بخاطر این قضیه قهر اومده خونه پدرش

میگه همسرم شریک غمم نبوده پا شده رفته عروسی بچه داداشش. باید ب احترام من نمیرفت عروسی. بعد از عروسیشون باهم میرفتیم تبریک میگفتیم و هدیه شونو میدادیم

(عمه ی دخترخالم فوت شده، توی یه ساختمون باهم زندگی میکردن و باهم خیلی خوب بودن خییییییییییلی زیاد)

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عمم فوت کرد تو یه ساختمونم هستیم دوهفته بعد عروسی برادرشوهرم بود ، شوهرمم رفت

ناراحت نشدی؟

نه ناراحت نمیشدم چه برسه به قهر

درعوص منم همون کاروباهاش میکردم وقتی کسی ازبستگانش فوت کرد

باهرکسی مثل خودش

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
واقعا نمیدونم خب قهر که زشته خودش نرفته دیگه همسرشم نمیتونسته عروسی برادرزادش نره

خب عزاداره

هنوز هفته ی عمش نشده 

قرار نیست کسیکه ما دوسش داریم باهاش خاطره داریم و...برای همسرمون هم دوست داشتنی باشه 

اون آقا هم برادرزادش رو دوست داشته و نیاز دونسته تو شادی برادرزادش کنارش باشه  

دختر خالتون زیاده رویی کرده 

البته غم آدم ها رو بی حوصله عصبی میکنه و باعث میشه آدما درست قضیه رو آنالیز نکنن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بنظرم تصمیم گیری سختیه چون همسرش عموی داماد میشده نمیشده نره☹️از اونطرفم خب اولویت باید همسرش میبود

آره خیلی سخته