2777
2789
عنوان

به نظرتون ديدمش چي بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 84 پست
والا فقط امشب بود اينجور گريه ميكرد

چون ما خارج از کشور هستیم قانون هست کسی  حق نداره جلو در همسایه بره و بعد از ده شب باشه اون شب بعد از ده شب بود ماچیز نگفتیم ایجا خونه ها صدا میره اکثر جویی هست بعضی وقتها خودشون چنان موسقی بلند میمونن که گوش خراش هست اون وقت همسرم خونه نیست منم تحمل میکنم 

خدایا شکرت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره اومد جلو در گفت از خونتون سرو صدا میاد من ساعت صبح کار میرم باید وقت بخوابم همسر با خیلی مهربان ...

پس هدفش چي بوده😂😂

هيج وقت ظاهر زندگي كسي را با باطن زندگي خودت مقاييسه نكن
دقیقا خودمم.واقعا حساسم.این یه چیز کاملا دو طرفه س.حکایت یه روز ودو روزم نیست که آدم بگه اشکال نداره ...

16تهران

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
اره خب شما كار خوبي ميكني

عزيزم سعي كن دختر خانمت رو اروم كني،دلم ميسوزه بچه گريه كنه

ولي ناراحت نميشم از اينكه برم به طرف اعتراض كنم

بچه ست خب😍

يه همسايه هم داشتيم بچش نميخوابيد و جيغ ميكسيد

تا دو سال باباش هر شب بچه رو بغل ميكرد تا صبح تو كوچه راه ميرفت و اروم لالايي ميخوند بچه بخوابه

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

خب من ميكم ميتونست وقتي منو ديد بگه اين موقع شب وقتش نبود بيچاره شوهرم خواب بود بيدارش كردم خودم ترسيدم كه كيه اين وقت شب 

خير سرش دانشجو ولي مگه الان دانشگاه ها امتحانشون شروع شده??

اره اره..ولی تا ۴ صبح؟؟۴ شنبه تا حالا نخوندالانم نخونه

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
عزيزم سعي كن دختر خانمت رو اروم كني،دلم ميسوزه بچه گريه كنه ولي ناراحت نميشم از اينكه برم به طرف اع ...

ای جانمممم شوهر منم بچمونو ی شبایی میبره با ماشین دور میزنه ک بخوابه اخه تو ماشین میخوابه😂😂😂

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
عزيزم سعي كن دختر خانمت رو اروم كني،دلم ميسوزه بچه گريه كنه ولي ناراحت نميشم يه همسايه هم داشتيم ب ...

خب دختر من الان ماشالله بزرگ شده تو خواب گريه نميكنه اينم امشب سرما خورده حال نداشت بي قراري ميكرد وگرنه خودمون هم فرهنگ اپارتمان نشيني ميدونيم

ای جانمممم شوهر منم بچمونو ی شبایی میبره با ماشین دور میزنه ک بخوابه اخه تو ماشین میخوابه😂😂😂

اخي

خدا كنه منم يه روزي برم خونه خودم ني ني بيارم براش هي بميرم و زنده بشم

خدا براتون حفظش كنه براي كوچولوتون خنده و ارامش تو همه مقاطع زندگيش ارزو ميكنم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
پس هدفش چي بوده😂😂

گفت سر رو صدا نکنین چون دختر من یه سال ونیم هست هر قد بگم نکن همون کارو میکنه اون شب منم کمی بلند با گوشی با مادر حرف میزدم ملامت بودیم قبول کدیم دیگه اما بچه رو نمیشه آرم کرد بزرگ باشه یه راهی اما کوچیک به حرف نمیفهمه طبقه بالا هستیم همیش میدوه همسایه ناراحت میشه الان تصمیم گرفتیم واسه بچه یه خونه تنهایی بیگیرم 😊😊😊

خدایا شکرت   
خب دختر من الان ماشالله بزرگ شده تو خواب گريه نميكنه اينم امشب سرما خورده حال نداشت بي قراري ميكرد و ...

هزار ماشالله

من فكر كردم زير ٦ ماهه دخترت

الهي بگردم خب بچه مريضه،الهي كه زودي حالش خوب بشه و سرحال بشه

ولي ما تو ساختمون اعتراضي نداريم به هم،بالاخره خونه هر اتفاقي ميوفته نبايد هي در خونه همسايه باشي كه

عزیزم چهار دیواری هم تا وقتی اختیاریه که هر کاری میکنیم سر وصدا یا هر تبعاتی داره از چهار دیواری بیر ...

باشه گلم ولي بچه نميشه كاري كرد چون بچه من اونموقع شب نميدويد كه وأين خانم همسايه پاييني من نيس واحد بغلي همسايه پاييني پس اين موقع شب بچه گريه ميكنه بايد با خودش بگه حتما درد داره بيقراري ميكنه نه اينكه بياد جلو در شوهر منم از خواب بيدار كنه اين رفتارش صحيح نبود وباعث شد منم ديگه از اين بعد مثل خودش باشم ونتونم تحملش كنم بلاخره خودشم رفت وامد داره پيش مياد سر وصدا

گفت سر رو صدا نکنین چون دختر من یه سال ونیم هست هر قد بگم نکن همون کارو میکنه اون شب منم کمی بلند با ...

وا چه همسايه هايي هستن

ما خيلي بي ازاريم پس

همسايه بالاييمون بچه داره شر و شيطون،تو خونه با اسكيت ميره

توپ ميزنه هي

ميز صندلي كشيده ميشه هي 

دويدن هم كه خست هميشه

ولي تا حالا اعتراضي نكرديم

بچه خستن خب نميتونم برم به طرف بگم پاهاي بچت قلم كن كه

خانمي يه بار يكي به بچه خواهر من گفته بود كه اره خيلي ميدوه و اينا خواهرم گفته بود ببخش نتونستم هنوز قفس بگيرم بچمو بندازم توش،ديگه در خونه من نيا ها،بار اخرت باشه