2777
2789

کسایی که تجربه داشتین کدوم دستگاه برای درمان افسردگی بنظرتون بهتره از کدوم نتیجه گرفتید؟ من هرمزگان زندگی میکنم میخوام برای درمان افسردگیم و اختلال خوابم برم البته من دارو مصرف میکنم برای اختلال خوابم ولی دیگه خسته شدم هیچی حس نمیکنم افسرده م کاملا میخوام برم یبار امتحان کنم این دستگاه ها رو ولی نمیدونم کدومش بهتره واقعا چون میخوام هزینه کنم!!! 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

چیکار میکنن اینا؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار میکنن اینا؟

برای درمان اختلالات اضطرابی افسردگی اختلال خواب بیماری دو قطبی شیدایی سردرد میگرن بکار میرن مثل ی کلاهکی میزارن روی سر بهش الکترود هایی وصله امواج مغز رو رصد میکنن تحریک میکنن قسمتهایی از مغز رو 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اینا واسه چی هستن؟

برای درمان اختلالات اضطرابی افسردگی اختلال خواب بیماری دو قطبی شیدایی سردرد میگرن بکار میرن مثل ی کلاهکی میزارن روی سر بهش الکترود هایی وصله امواج مغز رو رصد میکنن تحریک میکنن قسمتهایی از مغز رو 

برای درمان اختلالات اضطرابی افسردگی اختلال خواب بیماری دو قطبی شیدایی سردرد میگرن بکار میرن مثل ی کل ...

برای کسایی ک نمیخوان دارو مصرف کنن یا با دارو جواب نگرفتن 

برای درمان اختلالات اضطرابی افسردگی اختلال خواب بیماری دو قطبی شیدایی سردرد میگرن بکار میرن مثل ی کل ...

بهش نمیاد یه چیز دائمی باشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره بنظرم وگرنه همه از این دستگاهاستفاده میکنن بجای این همه دارو خوردن

واقعا مشکلات روحی چیز عجیبیه 

به نطرم هیچ ورمانی ندارن همه موقتین 

دکتر میگه تغذیتو درست کن 

طب سنتی میگه سردی گرمیت رو متعادل کن 

روانپزشک دارو و این بازاریابیا 

اخوندا میگن ارتباط با خدا

دعانویس میگه برات دعا خوندن روحیت خرابه

اخرش کدوم کی راست میگه مشکل ججور حل میشه