2777
2789
عنوان

اگه فقط یک روز از عمرتون باقی مونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 138 پست

خب به نام خدا

اول ذوق می‌کنم قطعا

بعد می‌شینم یه دل سیر زار می‌زنم تا خالی شم

بعد یه دوش می‌گیرم و یه چای خوش رنگ و خوش طعم دم می‌کنم

لباس مورد علاقه ام رو می‌پوشم

موهام رو کوتاه می‌کنم 

عکسای گوشیم رو انتقال میدم به یه فلش و بعد گوشیم رو داغون می‌کنم

سیمکارتام رو هم می‌سوزونم

وسایل شخصی ای که نمی‌خوام دست کسی بیفته رو نیست می‌کنم و دست خانواده ام رو می‌گیرم می‌برم یه کلبه جنگلی 

با خواهرام بازی می‌کنم و سر به سر خانواده ام می‌ذارم 

در آخر یه شام خوشمزه براشون درست می‌کنم 

وقتی خوابیدن وصیت نامه می‌نویسم و به رفیقم زنگ می‌زنم می‌گم دمت گرم که بودی .. قوی بمون .. 

به عنوان صحنه آخر هم با یه فلاسک چای می‌شینم به طبیعت خیره می‌شم و ریلکس می‌کنم تا وقتی که خورشید طلوع کنه و ۲۴ ساعتم تموم شه

شاید هم ساعت های آخر خودم رو به یه بیمارستان برسونم که اعضای بدنم اهدا شه

این وسطا یه فکری هم برای خرج کفن و دفن و قبر و مراسم و .. می‌کنم که حداقل دغدغه اون رو نداشته باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای تو راه اون دنیا هم تحملش کنی؟

گرچه سخته ولی میبرمش میندازم تو اتیش جهنم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

کل ۲۴ ساعت 

رو بچمو و داداشمو  بغل میکنم و نوشتن وصیت نامه...مطمینم چیزیم نمی‌خورم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

چقدر ارومی🫠 چقدر خوبه این ارامشتون.بله اونکه صد در صد ولی واقعا دل کندن از بچه ای که همه جونت شده ا ...

امیدوارم آرامشی از جنس خدا، مهمون همیشگی قلبت باشه عزیزم🥰❤

حق باشماست، ولی این دنیا فانیه، چه بخوایم و چه نخوایم...

من کل اون روز رو با خانوادم دعوا میکنم تا وقتی مردم زیاد برام ناراحت نشن.

گرچه من هر قدرم بد هستم و بدی میکنم باز خانوادم منو دوست دارن🥲

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ی وصيت نامه برا مامان و خواهرم می نویسم تا اعضا بدنم رو اهدا کننبعدش نمیدونم زیر افتاب چند ساعت دراز ...

امیدوارم خدا به اندازه دل دریاییت بهت ببخشه عزیزم🥺❤چه مهربون و بزرگوار

دلم میخواد اتاقمو جمع کنماز مامانم عذرخواهی کنم که اینقدر ناخواسته باعث ازارش میشمیه بار دیگه برم سر ...

عزیزم🥺❤خیلی قشنگ بود

خوشحال باش که هنوز فرصت داری وجودت مادرت رو نفس بکشی