2777
2789
عنوان

تهدید یه اقا

91 بازدید | 2 پست

من با یه اقایی سر نمره گرفتن از استادم اشنا شدم البته کل اشنایی ما کلا دوروز طول کشید و سر نمره گرفتنشم گفتم ناهار میدم بهش اونم تو کافه که شرایطشو گفت دیدم با شرایط من یکیه تو ازدواج گفتم باشه بیا باهم اشنا میشیم که اومدش من اصلا ازش خوشم نیومد کلا نهایتن دوساعت من اینو دیدم که بهش گفتم نمیخوام شروع کرد به تهدید من ازمون استخدامی شرکت کرده بودم میگف کاری میکنم قبول نشی و فلان و هر جور تهدید البته ربطی به تهدید اون نداش من خودم قبول نشدم 

ولی این اقا ول کن نیستش هر چند وقت یکبار بهم پیام میده منم هر سری دست به سرش میکردم  تا اینکه دیروز پیام داد دوباره که من گفتم نامزد کردم الکی دیگ پیام نده هر کاریم صلاح میدونی بکن که بازم شروع کرد تهدید کردن که میام به نامزدت میگم و به بابات میگم و اینطوری که نمیشه مردم و سرکار میزاریو منم گفتم خودم به نامزدم گفتم شماام بگو مهم نیس دیگ ام پیامای تهدیدشو جواب ندادم 

ولی دلم مثل سیر و سرکه میجوشه نه عکسی ازم داره نه چیزی ولی بابام بفهمه با یه غریبه رفتم کافه خیلی خیلی برام گرون تموم میشه .. به نظرتون تهدیدشو عملی میکنه ؟ بعد طرف تهرانیه ینی اونقد بیکارن که بخاطر یه دیت 2ساعته بیاد برای خودش دردسر درست کنه؟

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
ازش اسکرین بگیر و اینکه خودت جریانو به بابات و مامانت تعریف کناتفاق خاصی نیفتاده کهخودتو ضعیف نشون د ...

یه درصد نمیتونم به بابام بگم اتفاقا از اولشم قوی نشون دادم ولی این ادم چون پارتیش زیاده کلا ادعاش زیاده از یه طرف میگم تبل تو خالی صدا نداره از طرفی اصلا قلبم اشوبه ... و از طرفیم من با بابام اصلا خوب نیستم و حدود 6 ماهه حرف نمیزنم باهاش البته اون اینو نمیدونه و اگه بابام همچین قضیه ایو بفهمه واقعا بد میشه برام راضیم بمیرم نفهمه

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.