2777
2789
خودتو توصیف کندرضمن دوستت واقعا بیشعوره بهتره دوستتو عوض کنی

دوست دوران راهنماییم بود خیلی وقته عوض شده😂

چشمام ریزه ابروهام پره دماغم بزرگه لبام نازکه پوستم گندمیه متاسفانه پشت لبم تیره تره و صورتم پهنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم پس با این تفاسیر باید چنین حسی داشته باشم چون بین این همه دخترا که جراحی زیبایی و تزریق و ... انجام دادن من هیچ کاری نکردم و ساده هستم ولی به شدت از چیزی که هستم راضیم 

عزیزم مطمئنم شما هم زیبایید ولی از زیباییتون غافلید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم منم پس با این تفاسیر باید چنین حسی داشته باشم چون بین این همه دخترا که جراحی زیبایی و تزریق و ...

نه ببینید من تو مدرسه بین دخترای دیگ همیشه تحقیر میشدم بهم میگفتن زشتی میدونستی زشتی؟ 

و خب بین دخترای نچرال خیلیییییاشوننن خیلی خوشگلن 

دوست دوران راهنماییم بود خیلی وقته عوض شده😂چشمام ریزه ابروهام پره دماغم بزرگه لبام نازکه پوستم گندم ...

خوبه پس

بنظرم بهتره رو اعتماد ب نفست کار کنی

اگه از خودت راضی نیستی و پولشو داری تغییراتی تو صورتت بده مثلا عمل بینی،نیم سیسی ژل لب

همه اطراف لبشون تیره تره

ابروهای پر ک خیلی خوبه همه میرن میکارن

اخه چجوری سخته واقعا

خب من سعی میکنم روی بقیه ابعاد زندگی و شخصیتم کار کنم 

راستش زشت کلمه ی درستی نیست

ماها. معمولی هستیم

خیلی از ادم های جامعه معمولین ولی با تحصیل و کار کردن روی خودشون جایگاه خودشونو بالا میبرن

طوری ک دیگ چهره اشون ب چشم نمیاد، بعد  شخصیتی و موفقیت هاشون ب چشم میاد

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀