2777
2789
عنوان

سرخ کنم سوخت بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما من قبلش ی بسته پنیر پیتزا گذاشتم یخ زدایی بشه حواسم نبود روی دمای۷۵ گذاشتم بجای ۶۰ بعد یکم پلاستیک پنیر آب شده بود در حد اینکه یکم سوراخ بشه بعد گوجه هارو با دمای ۲۰۰ گذاشتم 

میگم نکنه پلاستیک پنیر پیتزا به المنت چسبیده؟

المنت رو خودم تمیزش کنم خوب میشه؟

میترسم بزنم به برق خونه آتیش بگیره 

از شوهرمم میترسم بهش بگم چیکار کنم

خانما من قبلش ی بسته پنیر پیتزا گذاشتم یخ زدایی بشه حواسم نبود روی دمای۷۵ گذاشتم بجای ۶۰ بعد یکم پلا ...

اگر پلاستیکش چسبیده بود به المنت برای همون 

ولی اگر نچسبیده برای اون نیست چون منم اینکارو کردم از شما چه پنهان 

حواسم نبود ظرف غذام که از فریزر درآوردم معمولی برای داخل فر نیست همونجوری گذاشتم آب شده بود بعد که خشک شده کندمش همین مشکلیم پیدا نکردم دیگ  

اگر پلاستیکش چسبیده بود به المنت برای همون ولی اگر نچسبیده برای اون نیست چون منم اینکارو کردم از شما ...

خب من که ندیدم چسبیده یا نه؟ احتمال میدم ..شماهم بوی سوختگی اومد از سرخ کنت؟ و دود کرد؟

خب من که ندیدم چسبیده یا نه؟ احتمال میدم ..شماهم بوی سوختگی اومد از سرخ کنت؟ و دود کرد؟

من اصلا متوجه نشدم تازه بعد که صداش اومد کارش تموم شد رفتم سروقتش درشو باز کردم فهمیدم گند زدم