چهل و یک سالمه و از اول سال پیشگیری نکردم ولی باردار نشدم.خودم دکتر رفتم و چکاپهای اولیه و سونو رو انجام دادم و طبیعی بود دارم ناامید میشم.چرااا؟بخاطر سنمه یا بخاطر واکسن کر.ونا؟دو دوز زدم و همسرم سه دوز🤦🏻♀️
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واکسن کرونا که بی تاثیر نیست کلی مقاله اومده بیرون تحقیق کردن که چقدر تاثیر منفی رو باروری داشته اما نمیشه صد در صد گفت برای اونه، استرس خودش عامل مهم و بزرگیه فکر کردن مدام به موضوع بارداری و اینکه منتظر باشی هی بهش توجه کنی نتیجه رو بر عکس میکنه، به زمان بندی خدا ایمان داشته باش. زندگی تو بکن اقدام هم بکن اصلا هم بهش فک نکن و دغدغه شو نداشته باش توجهتو که از روش برداری ایشالا خیلی زود باردار میشی. خیلیا رو دیدم از استرس باردار نمیشدن همچین که بیخیال شدن باردار شدن.
چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
بعد کرونا ما چند مورد بارداری داشتیم به خاطر واکسن بعیدهدکتر رفتی ؟
تابستون برای قبل بارداری چکاپ شدم.مشکلی نداشتم دکتر گفت میتونی اقدام کنی همه چی اوکیه.ولی خب همسرم آزمایشی نداده فعلا.چون یکبار بچه دار شدیم راضی کردنش برای دکتر رفتن سخته.میگه مشکلی نداریم حتما قسمت نیست.میشناسید مردارو که
ولی اگه مواردی که گفتم یه مدت رعایت کردی بازم نشد بهتره جدی تر بررسی کنی علتشو، بعضیا رو دیدم با فاصله انداختن زیاد بین دو بارداری دچار نازایی ثانویه شدن البته با دکتر و دارو مشکلشون حل شده
چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)