سلام دوستان من س هفته پیش توی خواب سرم گیج رفت یسذلرشدم و شروع ب استفراغ کردم رفتم دکتر خوب شدم عمرش دوباره حالم بد شد و دکتر گفت باید بستری بشیدرفتم بیمارستان آزمایش دادم گفت گفتن سالمی مرخص کردن الان چهار دفعس ک رفتم ام آر ای دادم گفتن سالمی ولی من ی گوشه چشمم افتاد ی گوشه لبم کج شده چشمام هماهنگ نمیبینن نمیتونم چیزی بخورم چند نفری کمک میکند تا از جام بلند شم دکترا میگن فلج بلزه سکته نیست ولی خودم دیگه کم آوردم تو روخدا کمک کنید حالم خوب نیست 😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه همون اول ک اینطورمیشدی یک سیلی محکم میزدی ب خودت سرو صورتت کج نمیشد
سکته ناقصه
پدرم اینطورشده ب مرور خوب میشه بستگی ب شدتش داره اگه خیلی ک کج شده چند روز خوب میشت نگران نباش
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
یکی از اقوام ما دخترش تو ۱۴ سالگی اینجور شد.قشنگ یادمه نصف بدنش فلج شد حتی نمیتونست خوب حرف بزنه. میدونمکه بعد مدت کوتاهی خوب شد. الانم که کاملا سالمه. شما پیش چه دکتری رفتید؟؟
سلام عزیز دلم برات ارزوی شلامتی دارم یکی از اشناهامون اینطوری شده بود نگران نباش بخاطر درونگرایی و غصه خوردنه زیاده حالت خوب میشه اران فامیل ما خیلیم حالش خوب شده اون کلا دور از جون شما رو ویلچر بود نصف بدنش بی حس بود اما الان خوب شدن