2777
2789
عنوان

فلج شدن خانما کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 21 پست
من که احتمال میدم ام اس باشه شاید خانواده ت میدونن ولی بهت نمیگن به نظرم از خانواده بپرس بگو اگه چیز ...

تخصصتو از کجا گرفتی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
مامانتو خفت کن سیریش شو بهت بگن چته .. همه می دونن جز تو .. اگه هم واقعا نمی دونستن بگو ببرنت یه متخ ...

این حرفها چیه. الکی طفلک و نترسون.  میگم دختر فامیل ما همین جور بود. بعد دو ماه یا سه ماه خوب خوب سد. فقط دکتر باید تشخیصش خوب باشه و دارو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفها چیه. الکی طفلک و نترسون. میگم دختر فامیل ما همین جور بود. بعد دو ماه یا سه ماه خوب خوب سد ...

طفلک چیه ؟؟!! بچه نیست که ... بعد هم یه عقب مونده ذهنی هم تو این شرایط می فهمه یه چی شده و داغون میشه .. اگه دقیقا بدونه چه خبره ذهنش آروم میشه و یه کاری خودش برا خودش می کنه .. من نمی فهمم چراباید این چیزا پنهان بشه .. الان نگفتنش و بلاتکلیفی بیشتر از مریضی داره می ترکوندش .. استارتر .. همون کاری که گفتم رو بکن ..

طفلک چیه ؟؟!! بچه نیست که ... بعد هم یه عقب مونده ذهنی هم تو این شرایط می فهمه یه چی شده و داغون میش ...

شما تو همین نی نی سایت سرچ‌کن ببین چند نفر این بیماری و داشتن و خوبم شدن. فلج بلز چیز خطرناکی نیست .‌واسه همین میگم الکی طفلک و نترسون. ‌من اگه مطمئن نبودم که چیزی نمی‌نوشتم. فقط باید دکتر دارو بده و بعد مدتی خوب میشه

طفلک چیه ؟؟!! بچه نیست که ... بعد هم یه عقب مونده ذهنی هم تو این شرایط می فهمه یه چی شده و داغون میش ...

بنده خدا حالش خوب نیست این حرفا چیه آخه خانم عزیز.بابا بیخیال.اینهمه میگن دور و ورمون این اتفاق افتاده چیزی نبوده باز شما حرف خودتو میزنی...

زنداداش منم فلج بلزی گرفت با فیزیوتراپی خوب شد 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

۹ روزه نه کسیو بخوبی میبینم نه غذا مستونم بخورم

حتما حتما برو پیش دکتر مغزواعصاب وتمام ام آر آی رو هم ببر

اصلا نمیخوام بترسید وان شاا...چیزی نباشه

اما شاید سکته خفیف مغزی باشه شاید یه تومر کوچیک بی خطر باشه یا علائمی که درمان نکنید خدایی نکرده به ام اس برسه

شاید مایع گوشت جابه جا شده که علائمش کمتر توی صورت دیده میشه وبه ندرت هستش عزیزم

اما حتما عصری برو پشت گوش ننداز