2777
2789

امروز یکی از نزدیک ترین افراد بعد از دوسال بهم گفت دهنت بو میده وای خدا دلم میخواست بمیرم 

تروخدا راهکاری دارید من همیشه مسواک میزنم ولی چطور شده اخه 

برا واژن هم میدونم عفونت دارم ولی پیش هردکتری رفتم نتیجه ای ندیدم دمنوشی چیزی بلدید یادم بدید خواهرانه لطفن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاکتواژ (اگه دختر نیستی چون شیاف واژینال)

لاکتوفوم (برای بوی دهان)

دندون خراب یا باکتری معده یا سنگ لوزه باعث میشه دهان بو بده

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

برای بوی دهن اول باید مطمئن بشی که مشکلات گوارشی یا از دندونات نداشته باشی 

بعد اینکه تمیز کردن زبون واقعاً تاثیرگذاره دهان شویم بازم خوبه و همیشه تو کیفت آدامس داشته باش 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

قرص لاکتوگام اگه اشتباه نکرده باشم اسمشو 

شب بخور صبح دهنت بو نمیده 

شاید مشکل داخلی معده داری 

یا دندون خراب 

درضمن اون کسی ک اینقدر صریح این موضوعو کبونده به صورتت بنظرم درباره رفت و امد و ارتباط باهاش یه تجدید نظری کن 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

برا دهان اگه دندونات سالمن مشکل از معدت بلکه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

اگ سنگ لوزه نداری احتمالن از میکروب معدس ،قرص لاکتوگام بخور یا مترونیدازول ک برا عفونت واژنم ازش استفاده میشه ولی این به همراه میکروبای بد بو میکروبای مفیدم از بین میبره و غین خوب نیس لاکتوگام بگیری بهتره،ولی ژل مترونیدازول رو میتونی برا عقونت واژنت بگیری من مامانم با همین خوب شد

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

شاید از لوزه هاته یا از دندون خراب یا از معده

باید اول بفهمی از کدومه بعد درمان کنی

برای عفونت هم دکتر باید معاینت کنه و بگه از چه نوعیه 

اما وقتی سیستم ایمنی بدن ضعیفه عفونت رحم و واژن دیر خوب میشه

اگر متخصص زنان جواب نداد پیش متخصص عفونی برو