2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره راه میدم 

دوباره صمیمی میشم چون فکر میکنم این ادم عوض شده

دوباره ازش ضربه میخورم

به خودم فحش میدم که دیگه غلط بکنم باهاش حرف بزنم 

و.... و این حلقه ادامه دارد

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
اره نمیشه ک درو روشون باز نکردولی مثل قبلنا رفتار نمیکنم رسمی و با احترام برخورد میکنم

حتی اگه فامیل نزدیکم باشه مثل خواهرزاده،همچنان رسمی باهاش رفتار میکنی و دیگه باهاش صمیمی نمیشی؟

حتی اگه فامیل نزدیکم باشه مثل خواهرزاده،همچنان رسمی باهاش رفتار میکنی و دیگه باهاش صمیمی نمیشی؟

خواهرزاده خیلی عزیزه🥺ولی سعی میکنم دیگه مثل قبل نباشه رفتارم و ی حد و مرزی بذارم

میدونی چیه

سوالی ک پرسیدی ادم یا فامیل دوری اشنایی چیزی میاد تو ذهنش یا فامیل شوهر 

وقتی گفتی مثلا خواهرزاده کلا ورق برگشت😢😅حتی تو ذهنمم رفتارم نرمتر شد و گذشتم بیشتر

میدونی چیهسوالی ک پرسیدی ادم یا فامیل دوری اشنایی چیزی میاد تو ذهنش یا فامیل شوهر وقتی گفتی مثلا خوا ...

اخه میدونی چیه

من خودم همون خواهرزاده ام که خرابکاری کردم

من با خالم یه مدته قطع رابطه ایم بدون اینکه اتفاق خاصی بینمون افتاده باشه منظورم اینه که کینه ای از همدیگه نداریم چند وقت پیش یکی بهم گفت خالت اینجوری پشت سرت حرف میزنه منم کلی عصبانی شدم کلی حرف پشت سرش زدم

حالا فهمیدم که خالم اصن اون مدلی حرف نزده 

از یه طرفم حرفای من به گوش خالم رسیده و حسابی شاکی شد ولی نه بهم زنگ زد نه چیزی

منم چون رابطه نداشتیم شمارشو پاک کرده بودم به دخترش گفتم شماره مامانتو بفرست اصن جواب نداد

به پسرش گفتم فرستاد بعدشم گفت به کسی نگو من شماره دادم(فک کنم خالم بهش سپرده بود)

بعدش هرچی زنگ زدم گوشیش خاموش بود

به خونشم زنگ زدم یکی برداشت گفت مامانم خونه نیست

اصن نذاشت بگم قضیه چی بوده

بخاطر همین نمیدونم بعد یه مدت برم خونش یا نه