2777
2789
عنوان

مادر شوهر بیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 36 پست

دقیقا مادر شوهر منم همینکارو کرد هر دفعه دعوت کردیم بهانه اورد اما الان پدر بزرگ جاریم فوت کرده تمام مراسما رو شرکت کردن یا عمل کرد مادر رف عیادتش اما مامانه من عمل کرد اصلا نیومد پیشش اینا ب سطح شعور ادم بستگی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اول همه بهتون تسلیت میگم روح عموتون شاد منم مشکل شمارو داشتم چند تا از بستگانم فوت کردند و مادرشوهرم با اینکه می دونست اصلا به روی خودش نیاورد ولی برای جاریم فامیل دورشم می میره می دوئه میره منم این سری  خالش فوت کرد به روی خودم نیاوردم بچه برادرش فوت کرد رفتم فقط به اونا تسلیت گفتم و اومدم الانم باهام قهره که من عزادار بودم بهم تسلیت نگفته برامم مهم نیست چیزی که عوض داره گله نداره مگه عموی من زن عموی من و خالم فوت شدند بهم تسلیت گفت

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .
دقیقا مادر شوهر منم همینکارو کرد هر دفعه دعوت کردیم بهانه اورد اما الان پدر بزرگ جاریم فوت کرده تمام ...

دقیقا با نظربارانا جون موافقم رفتار آدما بستگی به شعورشون دار من موندم از این همه تبعیض و یا غرور چی به دست میارند

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .

مادر همسرم علیرغم اینکه پیره همه چی خوب یادشه تولد همه یادشه حتی خواهرزاده هاش اما تولد من و همسرم و بچم فقط یادش نمی مونه تا حالا برام مهم نبود ولی امسالم که به همسرم تولدش تبریک نگفت سر اینکه چرا من بهش تسلیت نگفتم تصمیم گرفتم دنباله رو راه همسرم باشم و دیگه باهاشون کاری نداشته باشم تا حالا هی میگفتم گناهه پدر و مادرن صله رحم واجبه ولی ارتباط یکطرفه هیچ فایده ای نداره راست گفتن واسه کسی بمیر که برات تب کنه

اصولا به داناد بیشتر توجه و احترام میکنن که یک مبنای غلطی در خانواده ها هست 

اون جاریتم چون خواهر دامادشونه و بالاخره بازم ممکنه دامادشون دلخور بشه بیشتر توجه میکنن

فقط میتونم بگم دنیای کثیفیه